site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bambu Çorap Özellikleri Nelerdir?

Bambu Çorap Özellikleri Nelerdir?
23.05.2019
A+
A-

Bambu çorap içeriğindeki kun maddesi sayesinde deride alerji yapmaz. Bambu elyafı en yumuşak pamuktan bile daha yumuşaktır. Dış görünümü, dokunma hissi, ipek ve kaşmire benzemektedir. İnce yapısına rağmen yıpranmaya karşı sağlam ve dayanıklıdır. Bambu ağacı doğal ortamda yetiştiğinden, tamamen organiktir. Hava geçirgenliği özelliği sayesinde ayakların rahatça nefes almasını sağlar. Burun dikişsiz ve topuk burun takviyelidir. Ayak sıcaklığını dengeler, kötü kokuların oluşmasına geçit vermez.

Bambu Çoraplar Nasıl Ayırt Edilir?

Bambu elyafı selüloz ortamda elyaf haline getirilip, viskon ve modal ipliklere çok benzemektedir. Bundan dolayı gerçek bambu ipliğinden üretilen çorapları ayırt etmek biraz zordur. Gerçek bambu mat bir görünüşe sahiptir, kolay tüylenme yapmaktadır. Bambu ipliği sertifikalı markalardan tercih edilmekte; doğru seçilen çorap yıkama yöntemiyle yumuşatılabilmektedir. Hafif bir yapıya sahip olan bambu çorap iyi nem alıp, hava geçirmekte; bilhassa yaz aylarında kadın, erkek, çocuk, bebek, herkes için tercih edilmektedir. Böylelikle ayaklar terlemeyecek, yaz aylarında ayaklarda oluşabilecek kabarcıkların önüne geçilmiş olacaktır. Teri pamuktan daha hızlı zamanda çeken bambu çoraplar doğal antibakteriyel özelliğiyle ayakta alerji yapmamaktadır. Ayakları hem sıcak, hem soğuk, hem de nem ve terden koruyan bambu çoraplar hayatı kolaylaştırmaktadır. Bilhassa mantar rahatsızlığından mustarip kişilerin bambu çorap giymeleri en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulmalarına yardımcı olacaktır. En az iki ay boyunca bambu çorap giyip, her gün çorap değiştirildiğinde ayak kokusu ve mantar kalıcı olarak giderilebilecektir. Ürün çeşitlerine firmanın https://www.katiaandbony.com/kadin-soket-corap sitesinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.