site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Balıkçılar Çarşısının Fayansları Döşendi

Balıkçılar Çarşısının Fayansları Döşendi
22.01.2014
A+
A-

balikcilar-carsisi

Tansaş binasının alt katına açılacak olan balıkçılar çarşısının fayansları  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından döşendi.

Geçtiğimiz aylarda yeni balıkçılar çarşısı için çalışmalara başlayan Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, binanın doğrama ve yer sökümleri, atık su tesisat işlemlerini tamamlayarak su ızgaralarını döşedi. Bölme duvarlarını da tamamlayan ekipler balık halinin elektrik tesisatını ve seramik döşeme işlemlerini yapıyor. Balık satışlarını gerçekleştiren tüm esnafı biraraya getirecek olan halin birkaç ay içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.  9 balıkçı tezgahı ve bir adet balık pişirmeyeri kapasiteli balık hali için havalandırma tesisatları da tamamlandı.

Selçuk’un balık çarşısı niteliğini taşıyacak olan hal özel tezgahları ve hijyenik ortamı ile vatandaşlara hizmet verecek.

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. vefa yusuf dedi ki:

    e seçim yaklaştı malum.15 yıldır yapılmayan yatırımların birazı balıkçılara yarasın.

  2. Anonim dedi ki:

    Turistlerin gözü önünde olan böyle bir yere daha iyi bir proje yapılamaz mıydı?

  3. anonım dedi ki:

    yapılan o kadar yeniliği değişikliği güzelliği görmemek te bi yetenek gerçekten o da güzell

  4. Sait B. dedi ki:

    Çevre planlama da çalışan gençler var. Vefa onları dilemiyor, kendi hayalgücüne göre hareket ediyor anlaşılan. Tabii olmayan hayalgücü şekil itibari ile. Turizm kenti Selçuk 15 senede merkeze gelen turist sayısı hep azaldı. Esnaf bir adım ileri gidemedi. Esnafın eğitim seviyesi geriledi. Hesap yapmayı bilmeyen esnaf baktı işin içinden çıkamıyor, kazıkladı turisti. Sonunda kazığı bütün ilçe halkı yedi. Gençlere sosyal ve sportif alanlar yapılmadı. Enerjisini spora sanata vermesi gereken gençler, kahvelere, motorlara, sigara ve kötü alışkanlıklara verdi doğal olarak. Şimdi Vefa yine çıkacak meydanlara, hoparlörler bangır bangır şarkılar çalacak. Alacak mikrofonu İran gibi mi olmak istiyorsunuz diyecek? Keşke CHP vizyonu olan başka birini getirebilseydi. Bizim saf Halk bakalım kime verecek. Bu ilçe 5 sene daha kaybetmemeli. O yüzden seçiminizi doğru yapın lütfen.

    1. Kemalist Selcuklu dedi ki:

      CHP Selcuk teşkilatında vizyonu geniş cok insan var, ama ne varki boyle küçük yerlerde siyaset çıkar iliskileri uzerine kurulduğundan vizyonu geniş insanlar ne yazikki parti icinde harcanıyor. Delege secimlerinde onurlu ve gururlu insanlar seçilmesin diye her türlü ayak oyunları yapılıyor. Delegeler belediyeye ve baskana bağımlı insanlardan seçiliyor. İl başkanımız degisim diyordu ama açıklanan adaylar genelde mevcut başkanlar. Selcukda CHP nin önünü acmak icin insanlara bir tek seçenek kalıyor oda mevcut baskanın karşısında ki en güçlü adaya oy vermek. 15 yıldır ilçemize pek birsey veremeyen hatta eski baskanın 10 senede yaptıklarının yarısını yapamayan bir baskanda diretmenin anlamı yok.

  5. Ayyıldız dedi ki:

    Aa lutfen spor alanlarimiz var!!!!!!!her nekadar girisinde bisiklet kaykay skoter sürmek cimlerde kosmak yasak yazssada var yanii

  6. Ayyıldız dedi ki:

    Birde sehrin gobegine boyle balik hali yapma fikri cok guzel .gençlere yada turiste yonelik bir sey yapmaya ne gerek varki koyumuze ilk defa gelen kisilerin gormesi gereken bir yr balikhanea! ! ! !

  7. Anonim dedi ki:

    şaka gibi bi proje.

  8. a dedi ki:

    Selçuğun göbeğinde 9 adet balık tezgahı sizce çok mu gerekli ? tartışmaya açık turizm merkezi olan ilçemizin zaten 9 adet balık satış yerine ihtiyacı vardı ilçemize gelen misafirleri balıkçı tezgahları ile karşılarız artık

  9. Anonim dedi ki:

    SAİT B. GEL SEN ADAY OLDA SENİ YAPALIM BAŞKAN. ÇOK BİLİYORSUNUZ YA HERŞEYİ. DÖRTLAFI BİR ARAYA GETİREYEMEN DÖRT TANE ADAMSINIZ SELÇUKTA İŞİNİZ GÜCÜNÜZ AKŞAMA KADAR KAHVE KÖŞELERİNDE DEDİKODU YAPMAK. BU TOPLUM SİZİN GİBİ ADFAMLAR YÜZÜNDEN BU DURUMDA.

    1. Anonim dedi ki:

      adam gerçekleri söylemiş. neden böyle terbiyesiz bir tavırla karşı çıkıyorsunuz ki? siz alim misiniz? esas cehalet bu tavırdır. ne kazandınız ki şimdiye kadar, bundan sonrasında kazanacaksınız?

  10. Kemalist dedi ki:

    Selçuğun en göz önünde bulunan hemen hemen en güzel yerine balıkçı çarsısı yapmakta nereden çıkar nasıl bir düşünce gücü ile yapılır sonuçta ne gibi bir hareketlilik getirebilir o bölgeye inanamıyorum bu projeyi düşünüp gerçekleştiren kişilerin vizyonunun ne kadar dar olduğunu görüyoruz . Oraya çok güzel cafe yapılabilirdi belediye adına işletilen tıpkı Kuşadası’nda olduğu gibi ya da Burger king Mcdonalds tarzı biryer Selçuğu hareketlendirirdi daha güzel projeler olurdu Selçuk’ta hareketlilik yaratmak adına ama bu zihniyetten yazın oralardan buram buram balık kokacak sadece c.tesi günleri işe yarayacak bir proje çıkmış hiç şaşırmadım gerçekten… Bu halk güzel bir balıkçı yerine daha insanların sosyal hayatına yönelik projeler bekliyordu böyle bişey değil sayın yetkililer ! Biz öyle balık yerlerine karşıda değiliz ama yapılacak yeri orasımıdır yani ?

  11. Kemalist Selcuklu dedi ki:

    Baskan balıkçıların oylarına goz dikmiş demek. Selcugun en işlek ve en güzel yolu uzerine balıkçılar çarşısı yapmak ancak bizim baskan gibi cok başarılı bir baskan tarafından yapılabilir. Hic oraya boyle bir çarşı yapılırmı. Bu belediyede bu is doğru olmaz diyen meclis üyeleri yokmu ? Bu nasil biseydir. Yazık ettiniz Selcugumuza.

  12. SelçuK dedi ki:

    Başkan bunları tek başına değil, bir ekiple birlikte yapıyor.dediğiniz gibi burası çarşı merkezi, bir sürü kasap, manav, mandranın olduğu, ayrıca da balıkçıların YILLARDIR olduğu yer. yosun tutmuş tezgahlarda satılan balıkların, soğutması havalandırması hijyeni olan biyerde satılması halkın hakettiği sunum değilmi? ayrıca orda yıllardır turistlere hitap etmesi gereken bir işletme vardı madem yer o kadar güzel,(ki bu doğru) neden o işletme bi adım ileri götürmedi kendini.

    1. Selcuklu dedi ki:

      Sorunun cevabını o işletmeciye sorun. Eskiden kötüydü doğru. Ama şimdi kötünün yanında bir de koku olacak. Hemen yan tarafta bir restoran var yazık olcak o işletmeciye.

  13. vefa yusuf dedi ki:

    allah aşkına bir kişi bana sayın başkanın kendi başına yada meclis üyeleri ile birlikte yaptığı bir proje den bahsetsin.bakın arkadaşlar bukadar kısır görüşlü bir belediye başkanının selçuğa verebileceği hiç bir şey yoktur.15 yılda bunu anlayamayan bir halk ta hiç bir ilçede yoktur.çok yazık oluyor çokkkk.

  14. selçuklu dedi ki:

    ordan şanlıyı çıkardı yer vermedi balıkçılara yer verdi belediye restaurantı diye ordaki işletmeciye yer verdi tamam işte sosyal dedigin böyle olacak.sonra selçuk turizm memleketi deyip milleti kandırcak helal sana vefa reissssss

  15. Anonim dedi ki:

    allah allah yakın tarihte o kadar yunanistan gezisine gittiler. çok değerli mimarları ile birlikte bi baksalardı akdeniz kültüründen örnekler toplasalardı. kopyala yapıştır yapmadan biraz yorumlasaydı değerli mimar arkadaşımız. bi örnek alınmaz mı a aaaa….

  16. genç dedi ki:

    saçma sapan bi proje o ufacık yerler balıkçılara yetcekmi acaba ??

  17. Sait B. dedi ki:

    Anonim rumuzlu Vefa gölgesi arkadaş – Eleştiriye tahammülü olmayan insan cahil insandır 1. Kahveye hiç gitmedim ama inanki giden insanlar bir araya gelseler Vefanın yaptığından çok daha fazla şey kazandırırlardı bu ilçeye. Erdemli insan mütevazi olur, ben bilirim havasında olmaz. Ellerde karanfil yine çıktı piyasaya. Herşey güllük gülistanlık gibi. Hiç bıkmadınız mı 15 yıldır bu tarz ucuz siyasetten. O karanfilleri göğsünü gere gere dağıtmakla sıkıla sıkıla dağıtmak arasında çok fark var. Neyse su testisi su yolunda kırılır

    1. Anonim dedi ki:

      Selçuk Halkı Uyanıyor.Mesajlara Yazılan Yorumlar Bunun Göstergesi,Mutlu bir Selçuk,Birbiriyle Barışık Bir Toplum,Selçuk’ta Yaşayan Herkes Bunu Hak Ediyor.

      1. Selcuklu dedi ki:

        Selçuklu uyanıyor ama cok geç uyanıyor. Herkesin dilinde mevcut baskana oy vermeyeceğim lafı. İnsanlar 15 yılın sonunda yeni hal ve soğuk hava deposu dısında ciddi bir yatırım göremiyor. Son otuz yılın en verimsiz 15 yılını geçirdik. Bu saatten sonra artık insanların hic bir sekilde fikrinden döneceğini sanmıyorum. Selcuk halkı rahat bir nefes alacak.

  18. Anonim dedi ki:

    Bu kadar insan öyle bir yerin böyle bir proje için harcanması doğru değil,turizme hizmet etmez diyor,ama birileri çıkmış hala: Siz de hiç bir şey beğenmiyorsunuz diyor. Demekki azınlık çoğunluktan daha iyi biliyor.

  19. anonım dedi ki:

    Selçuk ta Mevcut balıkhane nerede ? Ankara da nerede ? Kuşadası nda nerede ? Ödemiş te Nerede ? ıstanbul beşiktaş ın balık pazarı nerede ? Bilmeyende Divan pastanesi balıkhane yapıldı zannedecek

  20. Anonim dedi ki:

    Selçuklu senin küçümseyerek söylediğin o yeni hal binası ve soğuk hava tesisini oturduğun yerden ahkam keseceğine bir zahmet yerinde gör. Muhalefet etmekten gözleriniz kör olmuş.

    1. Selcuklu dedi ki:

      Okuma ve anlaması kısıtlı zat yazılanı iyi oku öyle cevap ver. Senin anlama ve algılama sorunun var galiba.

  21. slçklu dedi ki:

    Bu tam iş bilmez yönetimin 15 yıldır Güzelim selçukta neler yaptıklarının en bariz iş bilmezlik örneğidir hayırlı olsun…

  22. 35920 dedi ki:

    bunu yapsalarda selçuk halkına ne faydası olur boşuna umutlanmasınlar taze ve ucuz balık yiyecezdiye Torbalıda Balık 3 lira selçukta 7 lira bu zihniyet değişmeden selçuk halkı bunlara mahkum,,,,