site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bakıcı’dan Ramazan etkinliklerine davet

Bakıcı’dan Ramazan etkinliklerine davet
07.06.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte bir dizi program düzenliyor. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 10 Haziran Cuma günü başlayıp bir ay süresince devam edecek olan Ramazan etkinliklerine tüm halkı davet etti.

Selçuk Belediyesi, İzmir İl Müftülüğü ve Selçuk İlçe Müftülüğü iş birliğiyle Kur’an ziyafeti ve iftar programı düzenliyor. 10 Haziran Cuma günü saat 19:00’da Aslanlı havuz yanında Kur’an ziyafeti ile başlayacak olan program, verilecek olan iftar yemeği ile devam edecek. Ramazan ayı boyunca her Cuma Aslanlı havuz yanındaki İftar alanında verilecek olan İftar yemeği ile birlikte ayrıca 27 Haziran Pazartesi günü İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Tasavvuf müziğinin ve İlahilerin yer aldığı bir konser verecek. Ayrıca köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de iftar çadırları kurulacak.

11 ayın sultanı mübarek ramazan-ı şerif’in tüm insanlığa barış, huzur bereket getirmesini dileyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Sosyal dayanışma ve yardımlaşma örneklerinin en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayını bu yıl da hep birlikte bolluk ve bereket içinde geçirmeyi diliyorum” dedi.

Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşamak istediklerini belirten Başkan Bakıcı; bu bağlamda 10 Haziran Cuma günü saat 19:00’da Aslanlı havuz yanındaki İftar alanında başlayacak olan iftar programına ve Ramazan ayı boyunca her Cuma aynı yerde verilecek iftar yemeklerine tüm Selçuk halkını davet etti.

YORUMLAR
  1. Selçuklu dedi ki:

    Böyle ramazan programı mı olurmuş.

  2. Anonim dedi ki:

    paranız bitti galiba zeynel efendi. hani iktidarın nimetleri nerede. hani selçuk uçacaktı. olan selçuk halkının kaybedilen 4 senesine oldu. Birdaha belediye başkanlığını sen rüyanda bile göremezsin başkan