site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakıcı’dan ‘Kocaoğlu’ Mesajları: Biz de O Eli Tutacağız

Bakıcı’dan ‘Kocaoğlu’ Mesajları: Biz de O Eli Tutacağız
10.04.2014
A+
A-

ZEYNELBAKİCİ-AZİZKOCAOGLU

Selçuk’un yeni Başkanı AK Partili Yrd. Doç. Dr. Zeynel Bakıcı ‘personel’, Efes Antik kenti önemli açıklamalarda bulundu ve “Başkan Kocaoğlu el uzatan bir başkan, biz de o eli tutacağız” dedi.

CHP’nin AK Parti’ye kaptırdığı Selçuk’un yeni Zeynel Bakıcı Ege TV’de yayımlanan Günebakış programında Ümit Yaldız ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Selçuk’u el birliğiyle hak ettiği yere getireceklerini vurgulayan yeni Başkan Bakıcı, “Selçuk’un alması gereken yatırımı ve hizmeti almadığını düşünüyorum. Bunun başlıca nedeni diyalog eksikliğiydi. Bunu sorumlusu bizden önceki yerel yönetimdir. Aziz Kocaoğlu Selçuk’a geldiğinden kendisi söyledi. ‘Yeterli yatırımı yapamadım’ diye. Neden böyle söyledi? Kendisinin bir suçu yok. Kurulması gereken iletişim kurulmadı da o yüzden. Aziz Başkan el uzatan bir başkan. Biz de o eli tutacağız. Ben Vefa Ülgür’den çok daha iyi diyalog kuracağım. Yerelde Aziz Kocaoğlu, genel iktidarda AK Partimizin desteğiyle, Selçuk’u da arkamıza alarak ilçemizin hak ettiği kalkınmayı sağlayacağız” dedi.

EFES’TEN PAYIMIZI ALACAĞIZ
Yıllardır tartışılan Efes Antik Kentinin gelirlerinden Selçuk’un pay alması konusunda açıklamalarda bulunan Bakıcı “Efes’in gelirlerinden pay alma konusunda iki kişiden çok önemli söz aldım. Önümüzdeki süreçte bu gelirden pay alarak ilçemizin zenginleşmesi ve halkımızın bu değerden faydalanacağını düşünüyorum. Elimizden geleni yapacağız. Doğal güzellikleri, tarihi değerleri ve tarım potansiyeli ile Selçuk’un çok zengin bir ilçe olduğunu herkese göstereceğiz” diye konuştu.

PERSONEL SORUSUNA ‘AH ÇEKEREK’ YANIT VERDİ
Egedesonsöz’ün ortaya çıkardığı koltuklarından olan başkanların ‘giderayak’ personel alımlarıyla ilgili soruya derin ah çekerek yanıt veren Bakıcı “Bizden önceki sayın başkanı 67’si son 1 haftada olmak üzere yaklaşık 250 kişi işe alınmış durumda. Bu olaya en çok benimle birlikte hiçbir beklentisi olmadan canla başla çalışan partili gençlerimiz için üzüldüm. Onlara iş olanağı sağlamamız lazım. Ama yeni işe giren arkadaşlarımızın ekmeğiyle oynama gibi bir niyetimiz yok. Onlarda Selçuk’un çocukları. Biz bütün ilçeyi arkamıza alarak CHP’li meclis üyelerimizin desteği, yeni istihdam olanakları sağlayarak işsizliği bitireceğiz. Yerel yönetimler uzmanı olarak bu konuda tüm akademik tecrübemi kullanacağım. Gençlerimiz hiç merak etmesin” ifadelerini kullandı.

BABAYA ÖZEL TEŞEKKÜR
‘Ben babamın mirasını yedim’ diyen Bakıcı “Ben bu seçimleri 14 Mayıs mahallesinde tam 6 dönem muhtarlık yapan babamın mirasına borçluyum. Ona sonsuz teşekkür ediyorum. Onun yolundan gideceğim. Ayrıca sayın vekilimiz Ali Aşlık’ın oy sayımı sürecinde yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum, bize güven verdi. Sayın Binali Yıldırım’ı tanımaktan ve her türlü konuda arkamızda olduğunu bilmekten dolayı son derece mutluyum” dedi.
Kaynak: egedesonsoz.com

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ahhhh deme çıkarcaksın tabi işten yoksa ne yaparlar seni biliyormusun ey zeynel bakıcı.daha 2 günde başladı dedikodular haliniz harap .

  2. vatandaş dedi ki:

    ANONİM adlı şahış her yere gereksiz yorum yapma sanki vefa gelse çıkarmıcaktı daha önceki dönemler gibi senin bütün yazdıklarını okuyorum çok KIVIRT ma

    1. vefasız dedi ki:

      VEFANIN SON ALDIGI İŞÇİLERİN SÖZLEŞMELERİNİN BİTİŞ TARİHİ 18 MAYIS .ANLAYANA…..

      1. Anonim dedi ki:

        sen kimsin de tehdit ediyosun insanları!

  3. Bezgin Bekir dedi ki:

    Evet, Ali Aşlık maşallah iyi yardımcı oldu. “O sandıklar açılmayacak!” diye hem ilçede hem ilde baskı kurmuştur kendisi. Şaibeli seçimi alan Akp hala utanmadan sandıklar açıldı tekrar tekrar sayıldı diye söyleniyorlar birde. 1 sandık açıldı ve tamamı da değil sadece geçersiz oylara bakıldı ve 3 oy Chp’ye çıktı. Diğer sandıklar istetildi fakat Ali bey sağolsun açtırtmadı. Artık nasıl bir rant varsa o sandıklar açtırılmadı. Yaptıkları şaibe ortaya çıkacaktı tabi. Yazık! Ben ne bu seçimi tanırım ne de belediye başkanını. Adil olmayan, şaibeli bir seçim sonucudur bu

    1. Anonim dedi ki:

      beni bak bezgin bekir. bezginliğinden sıyrıl da sana anlatılan masalları gelip de burda anlatma. git çalış da elin ekmek tutsun.

    2. Anonim dedi ki:

      Çok doğru yazmışsın belediye gaspedilmiştir selçukta,

      olan selçuk a oldu

      hiç bir iş yapamayacaklar 5 sene

      suçuda hep chp ye atacaklar baştan söyleyelim.

  4. caner dedi ki:

    Allah yardımcınız olsun.Biz size inanıyor ve güveniyoruz.

  5. çiko dedi ki:

    bırakın artık laf salatası yapmayı şaibe denince akla gelen vefa ülgür dür öpün artık zeynel hocanın elini sayın anonim sayın bezgin bekir

  6. Bezgin Bekir'e Ali Hoca'dan ders 1 dedi ki:

    Aşağıdaki ifadeler doğru ise sonuna “D” yanlış ise “Y” koyunuz. (100 puan)(cevaplı)
    Halkın iradesi yalnızca bizi seçerse irade olur,seçmezse şaibe olur. (Y)
    Ne olursa olsun özeleştiri mekanizması asla çalıştırılmaz. (Y)
    Yolun sonu göründüğünde ortalık karıştırılmaya çalışılır (Y)
    Kaybettik daha iyi hazırlanmalıyız eksikliklerimizi görmeliyiz asla denmez. (Y)
    Seçimi neden kaybettiğimiz asla sorgulanmaz komplo teorileri üretilir, (Y)
    Elektirikler kesilirse AKP’lilerin termal,gece görüş özellikleri son derece gelişmiştir . (Y)
    Sıradan bir vatandaş gibi dışarıda bekleyen milletvekili, isterse sandıkları açtırmayabilir.(Y)
    Sandık başkanları isterse istediği kadar zarfı yok edebilir,kimse birşey diyemez. (Y)
    Seçim sonucu istediğimiz gibi çıkmazsa topluca hareket edilerek baskı oluşturulmaya çalışılır.(Y)
    En sonunda da baktık olmadı “daha fazla koruyamıyorum,benden bu kadar” deyip usulca sıvışılır. (Y)
    BU KADAR YANLIŞTAN DOĞRU ÇIKAR MI? ÇIKMAZ.

  7. ali hoca ya dedi ki:

    senin doğrularını kimse kabul etmek zorunda değil hocalık vasfını nereden alıyorsun olayın içinde değilsin dışarıdan duyduklarınla kimseye burda ders verme!!şaibeli bi başkanınız oldu atama yani 2.kaymakam. Açtırtamadınız sandıkları bu kadar korkaksınız işte siz ÇÜNKÜ SEÇİM CUMHURİYET HALK PARTİSİNİNDİ.hadi bakalım ne yapacaksınız şimdi ben size söyleyim mi hiçbirşey 5 senede anca birbirinizi yiceksiniz.onun kızı bunun oğlu nereye işe sokayım diye ee işçi de çıkartmycakmışsınız ya!!zor bu işlerr her yiğidin harcı değil.Vefanın yerini kimse alamaz bu selçukta!!gelen gideni aratıcak izleyin ve görün!!!!

  8. anonim dedi ki:

    eski dostlar buluşmuş danışmanlık yapmaya hayırlı olsun yazzık özlemişlerdir o eski günleri

  9. Anınim dedi ki:

    namus şeref sözü ne oldu başkan evde mi unuttun hani çıkarmıcaktın kimseyi işten

  10. Anonim dedi ki:

    vefanın şakşakçıları halen kabullenemediniz yahu durumu. artık sonuç bu. kendinize dışardan bakamadığınız için halen komikliklerinizi sürdürüyorsunuz. ne vahim.

  11. AK GENÇ dedi ki:

    Vefanın şakşakçıları kendini avutuyor. İstediklerini söylesinler, biz kazandık. !

  12. tarafsız dedi ki:

    selçukta seçimi chp kazandı ama vefa kaybetti neden hala anlamıyor sunuz

  13. Ali Hoca dedi ki:

    Sizin bu staTÜKOCU DAR DÜNYA GÖRÜŞÜNÜZE, AT GÖZLÜKLERİNİZE HOCA DEĞİL ULEMA GELSE NAFİLE…UĞURLAR OLA, UĞURLAR OLA….BELEDİYECİLİK NASIL YAPILIYORMUŞ GÖRECEKSİNİZ.

  14. Anonim dedi ki:

    GEÇEN DÖNEM 550 OY FARKI İÇİN AKP İTİRAZ ETTİ. OYLAR İKİ KERE SAYILDI. BU DÖNEM 15 OY FARKINI GÖRMEZDEN GELEN ALİ AŞLIK VE DEVLET BİRLİK OLDU. İTİRAZLAR KABUL OLMADI. SANDIKLAR TEKRAR SAYILMADI. ESKİDEN BELEDİYE BAŞKANLARI SEÇİLİRDİ. BU ŞAİBE İLE ZEYNEL HOCA ATANAN BİR BELEDİYE BAŞKANIDIR.

    1. Anonim dedi ki:

      tamamen katılıyorum 2.kaymakammmm

  15. SELCUKLU dedi ki:

    arkadaşlar kimse zeynel hocaya kelime yada laf söylemesinler vefaya söyleyin be vefanın yandaşları ve calışanları sarhoşlar be hicmi görmüyosunuz o icerde hic calışmadan para alanlar var bunu herkez biliyo kimse salak yapmasınlar hoca yada laf söylüyolar o parayı hakketmeyen herkez işten cıkmaları gerekiyo yani bide gelmişler zeynel bakıcıya işten cıkarmıycak diyolar hakkeden herkez cıkıcak işten emekliligi gelmiş ama işten cıkmıyo tabi para tatlı ya cıkarmı ondan sonra gencler boş dolaşsın demi ayıp be ayıp

  16. deniz dedi ki:

    benım ıcın suan kı baskan saıbelıdır. beledıyemızı gasp etmıslerdır ne bu beledıyeyı tanıyorum nede beledıye baskanını kabul edıyorum bakıcı ılk once etrafındakılerı temızlesın huseyın vefa ulgure laf soleyınceye kadar cıkarlarınız olmayınca partı partı gezınmeyinn… selcukta zeynel kazanmadı tayıp aldı beledıyede ne ısı tayıp fotorafı zeynel bakıcı chplıyım ben dıyo tayıppın fotoraflarını asıyo