site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakıcı’dan Kız Öğrenci Yurduna Ziyaret

Bakıcı’dan Kız Öğrenci Yurduna Ziyaret
16.09.2014
A+
A-

kiz-ogrenci-yurdu (1)

Selçuk Belediyesi’ne ait Kız Öğrenci Yurdu yenilenerek hizmete başladı. Orta öğretim öğrencilerinin kaldığı yurtta yapılan tadilatın ardından Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte yurdu ziyaret etti.

Kız Yurdu’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı, Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Psikolog Özgül K. Yavuz ve Yurt İdare Sorumlusu Gülden Özen’den bilgi aldı.

Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin kendilerini ev ortamında hissedebilmeleri için birtakım düzenlemeler yapıldı. Yurtta dört kişilik olan 11 oda, öğrencilerin daha rahat bir şekilde konaklaması için iki kişilik olarak düzenlendi. Daha ferah görünmesi için açık renklere boyanan odalara ayrıca tablolar ve yeni perdeler asıldı. Yurtta yapılan düzenlemeler öncesinde öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda kalabilmesi için gerekli temizlik işlemleri de büyük bir titizlikle yapıldı.

Öğrencilerin ailelerinden uzakta rahat bir şekilde konaklamaları ve eğitim hayatlarına devam etmeleri için yurtta çeşitli düzenlemeler yapıldığını söyleyen Başkan Bakıcı ilçemize eğitim görmek için dışardan gelen öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak bizlerin görevidir. Kız öğrencilerimiz rahat bir ortamda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için belediye görevlileri tarafından her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek gerekli düzenlemeler yapıldı. Öğrencilerimize de düşen bu huzurlu ve güzel ortamda başarılı olmaktır” dedi.

Başkan Bakıcı ayrıca; “Erkek öğrenciler için de öğretmenevi gibi işletmelerin hizmet verdiğini söyleyen Başkan Bakıcı, ihtiyaç halinde erkek öğrencilerimiz için de her türlü çalışmayı yapmaya hazırız. Gerekirse yeni bir yer kiralarız” dedi.

kiz-ogrenci-yurdu (2)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.