site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bakıcı’dan Gençlik Spor’a Destek

Bakıcı’dan Gençlik Spor’a Destek
21.10.2014
A+
A-

selcuk-genclik-spora-destek (2)

Selçuk’ta 1998 yılından bu yana en zor şartlar altında gençleri sporu sevdiren ve çok sayıda sporcu yetiştiren Selçuk Gençlik Spor Kulübünde bu güne kadar Başkanlık ve yönetim kurulunda görev alanlar akşam yemeğinde bir araya gelerek plaket aldılar. Akşam yemeğine Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da katılarak Spor turizmi konusunda önemli mesajlar verdi. Yemekte tüm katılımcılar, spora verdiği destekten dolayı Başkan Bakıcı’ya teşekkür ettiler.

SPOR TURİZMİ SELÇUK’A GELECEK

Spor turizmini Selçuk’a kazandırılmasıyla birlikte iş olanağının artırılacağına inandığını dile getiren Selçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sönmez Akbaş, bu konuda Başkan Bakıcı’dan destek istedi.

Seçim öncesi bütün spor alanlarının yapılacağı yerleri müştereken gezdiklerini, spora kazandırılması konusunda gezilen bu alanların tamamlanmasıyla Selçuk’un spor turizminin çok iyi bir noktaya geleceğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Antalya Belek nasıl bir spor tesisine sahipse aynı şekilde Selçuk’un da sahip olmaması için hiçbir neden yoktur. Bu anlamda Selçuk’un spor turizmi konusunda ilerlemesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Bu konuda AK Parti İzmir Milletvekillerinden destek alacaklarını belirten Başkan Bakıcı, plan bütçe komisyonunda olan Milletvekillerine ilgili dosyaları hazırlayıp sunacaklarını, bütçeye girmesi gerekmeyen diğer projeler konusunda da ilgili dosyayı hazırlayıp sunacakları bilgisini verdi.

BAŞKAN BAKICI’YA DA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Göreve geldiği günden bu yana sosyal sorumluluk adı altında en çok destek verdiği faaliyetlerinden biri olan spora katkı sunmanın önemine vurgu yapan Başkan Bakıcı, “Belediye Başkanı olarak bize düşen görev ilçemizdeki bütün kulüplerin hepsine sahip çıkmaktır. Bir kulübü dışarıda bırakıp, birine sahip çıkmak yanlıştır. 2009 yılında bana bu konu ilk iletildiğinde çok üzülmüştüm. Çünkü bir kulübü cezalandırmak demek orada spor yapan çocukların tamamını cezalandırmak demektir. Onların antrenmana yaya olarak gitmelerini duydum, sahalarını gördüm, bu şartlarda spor yapmanın imkansız olduğunu biliyoruz, ama Selçuk Gençlik Spor Kulübü bunu başardı ve çok iyi netice aldılar. Selçuk’taki spor kulüplerinin maçlarını büyük bir heyecanla takip ediyorum. Bu spor Kulüplerinin Selçuk’ta artması için ve spor yapma şartlarını iyileştirme adına bir belediye başkanı olarak üzerimize ne görev düşüyorsa bunu en iyi şekilde yerine getireceğiz ve bütün spor kulüplerine eşit davranacağız. Gençlerimize önem veriyoruz, çocuklarımıza önem veriyoruz, onlar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın şartlarını iyileştirirken Selçuk’un hem sosyal hayatını, hem ekonomik hayatını, hem de mali hayatını iyileştireceğiz” diyerek Selçuk’un sporda da hak ettiği yere geleceği vurgusunu yaptı.

KULÜP EMEKTARLARINA PLAKET

Selçuk Gençlik Spor Kulübüne kurulduğu günden bu yana destek veren kurucu üye, başkan ve yönetim kurulu üyelerine plaketlerin verilmesiyle devam eden akşam yemeğinde üyelerin yaptıkları birbirinden duygulu ve anlamlı konuşmalar dikkat çekti. Kulübün ilk kurulduğu günden bu yana oldukça zor şartlar altında çalışmalarını yürüttüklerini, sporcuların çalışmalarını bir saha da bile yapamadıklarını belirten kulüp emektarları, bu kulübü bu seviyelere taşıyan tüm yöneticilere ve kulübe bugün sahip çıkan ve ilerlemesinde büyük emek harcayan bugünkü kulüp Başkanı Sönmez Akbaş’a teşekkür ettiler.

selcuk-genclik-spora-destek (1)

selcuk-genclik-spora-destek (3)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.