site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakıcı: Sosyal Belediyecilikte de örnek olacağız

Bakıcı: Sosyal Belediyecilikte de örnek olacağız
26.12.2014
A+
A-

hosgeldin-bebek (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın hayata geçirdiği ‘Hoşgeldin Bebek’ ziyaretleri ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor. Bebekleriyle evlerine dönen aileler karşılarında Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı’yı görünce kısa bir şaşkınlık yaşarken, sürpriz ziyarette anne babaların bilmesi ve dikkat etmesi gereken bilgilerin yer aldığı bakım rehberi ile birlikte bebeğin ihtiyaçlarının yer aldığı hediye paketi sunuluyor.

Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte dünyaya gözlerini açan bebekleri ve ailelerini ziyaret eden Başkan Bakıcı, vatandaşların en önemli ve en mutlu günlerine eşlik etmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Selçuk ve bağlı mahallelerinde yaşayan vatandaşların heyecanlarına ortak olmak istediklerini kaydeden Bakıcı, ‘Omutlu ve unutulmaz ana tanıklık etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız bizi sevgi ve saygıyla karşılıyor. Onlar da biz de bu ziyaretten memnun kalıyoruz. Bebeklerimize sağlıklı ve başarılı bir hayat yolculuğu dileyerek, güzel temennilerle evlerden ayrılıyoruz” dedi.

“Belediyecilikte örnek olacağız”

Dünyanın en büyük açık hava müzesi konumunda bulunan Selçuk’un her alanda merkez olması için belediye olarak tüm birimlerle birlikte yoğun bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Bakıcı, şöyle devam etti; ‘Sosyal belediyecilik anlayışımızla bu ve bunun gibi vatandaşlarımızla bizi buluşturan ve bir araya getirecek projelerimize ağırlık vereceğiz. Selçuk sadece dünyanın dikkatini çeken bir merkez değil aynı zamanda sosyal belediyecilik alanındada en güzel örneklerin sunulduğu bir yerel yönetim merkezi de olacak.

80 bebeğe ‘hoşgeldin’ dedik

Şu ana kadar yaklaşık 80 bebeğe ‘hoşgeldin’ dediklerini ifade eden Bakıcı,kendisinin her zaman katılamadığı ziyaretleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları ve eşi Ayşen Bakıcı’nın gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

hosgeldin-bebek (2)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    80 bebek ailesine birer tane altın verdik ,oylarıda garantiledik demek istiyorsun herhalde,

    1. vatandaş dedi ki:

      3000 küsur kişiye seçim günü iki özel araçla para dağıtan kimdi söyle bakalım

      1. Mustafa dedi ki:

        Sağa sola laf yetiştireceğinize esnafın ve işçinin parasını ödeyin.

      2. AAAAA dedi ki:

        BİLİYORSAN SÖYLEDE BİZDE BİLELİM HERKES BİLSİN

  2. AAAAA dedi ki:

    SAYIN BAŞKAN BU PROJE(HOŞ GELDİN BEBEK) CHP Lİ KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN BİR ÖNCEKİ DÖNEMDE UYGULADIĞI BİR PROJEDİR BENİM ANLADIĞIM BAŞKALARININ PROJELERİYLE DEĞİL KENDİ SOSYAL PROJELERİNİZLE SOSYAL BELEDİYE OLMAYA ÇALIŞIN YOKSA KOMİK OLURSUNUZZZZZZZZZZZZZ

  3. Anonim dedi ki:

    sen hangi sosyal likten bahsediyorsun. iki aydır personelin maaşını ödemiyorsun o insanlar ne durumda bunu biliyormusun. belediyeye bir sürü adam topladın 150 bin nufuslu torbalı belediyesinde bizdeki kadar çalışan yok. önce bu adamların paralarını ver esnafın parasını ver ondan sonra sosyallikten bahset.

  4. Beşiktaşlı dedi ki:

    Sayın başkan eğer ki o partide kalırsanız dört senelik bir sosyal belediyecilik yaparsınız.Oda kişiye göre değişen sosyalliktir.Siz şu ana kadar daha o makamın ağırlığını taşıyamadınız.

  5. sedat yolcu dedi ki:

    hoca benimde çocuk oldu gelmedin ya. hani siyaset yapmıyacaktın. ziyaretler hep akp li seçmenleremi. 🙂