site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakanlık’tan Hastane İçin Ek Arsa Talebi

Bakanlık’tan Hastane İçin Ek Arsa Talebi
25.07.2012
A+
A-

Sağlık Bakanlığı Selçuk’a yeni bir hastane yapılması konusunda desteğini esirgemeyen Selçuk Belediyesi’nden 12 bin 600 metre karelik alana ilave olarak 18 dönümlük arazi alanı daha talep etti.

Selçuk gündemini meşgul eden Selçuk’a yeni hastane yapılması konusunda çalışmalara başlayan Selçuk Belediyesi şu anda imar planı içerisinde bulunan Şehit Er Metin Tavaslıoğlu Caddesi ve İzmir- Aydın asfaltı arasında kalan 12 bin 600 metre karelik arsanın kamulaştırmasını yaparak takasının yapılabilmesi için Bakanlığa bilgi aktardı.

Geçtiğimiz günlerde İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı Başkanlığında Sağlık Bakanlığı Emlak ve Yapı Daire Başkanlığı’ndan gelen İnşaat Mühendisleri ilçede yapılacak olan yeni hastane için alternatif arsaları yerinde inceleyerek Bakanlık,  hastane için belediyeden arsa temin edilmesi konusunda istekte bulunmuştu. Bunun üzerine Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, arsa tahsisi için yetkililer ile ön görüşme yaparak bu konuda desteklerini esirgemeyeceklerini bildirmişti. Fakat Bakanlığın Selçuk Belediyesinden ek olarak 18 dönümlük bir arazi alanı daha talebinde bulunduğu öğrenildi.

BAŞKAN ÜLGÜR “HASTANENİN BİR AN ÖNCE YAPILMASI TARAFTARIYIZ”

Selçuk’a bir an önce hastane yapılması taraftarı olduklarını dile getiren Başkan Ülgür “Hastanenin kısa sürede yapılması için biz hemen 12 bin 600 metrekare alanın istimlakı konusunda Bakanlığa yazı yazdık. Bakanlık’tan gelecek cevaba göre çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    LAFA GELİNCE KOSKOCA BAKANLIK DERSİNİZ. AMA 25 BİN NÜFUSLU İLÇENİN BELEDİYESİNDEN ARSA TALEBİNDE BULUNUYOR YAZIKLAR OLSUN BE. HASTAHANEDE BİR TANE ADAM GİBİ DOKTOR YOK. BU HAFTA GİDİP BAKINIZ. AYAGINIZ KIRILSA ORTOPEDİ DOKTORU YOK, CİLDİYE YOK,NOROLOJİ ZATEN HAFTADA 2 GÜN, DİŞ VE GÖZ DESENİZ 30 HASTADAN BAŞKA BAKMAZLAR ÖĞLENDEN SONRA 2 DE ONLARIDA BULAMAZSIN. PEKİ YA HASTAHANE NE İŞ YAPAR. DURUN DURUN BEN SÖYLEYİM AKP NİN İŞ BULMA KAPISI OLARAK FAALİYETİNİ GÖSTERMEKTEDİR. 3 KİŞİNİN YAPACAGI İŞİ 6 KİŞİ YAPAR DURUMA GELDİ. HASTAHANE BAŞ HEKİMİ NE İŞ YAPAR DİYE SORAN OLURSA. KENDİLERİ DE BU OLANLARA BÜYÜK BİR KEYİFLE ÇANAK TUTMAKTADIR. BAŞKAN KENDİNE GEL KENDİNE. BIRAK ARSALARINIDA ALSINLAR HASTANELERİNİDE YAPSINLAR. ONLARCA VERGİ TOPLANIYOR. ÇALDIKLARINDAN BİRAZINIDA ÜLKE İÇİN HARCASINLAR.

  2. Anonim dedi ki:

    yapmak ıstemiyorlar galiba..12600m2 selçuga yapılacak hastaneye yetmezmi hiç..gene akp chp yer durur bu mesele için birbirlerini.o der biz yaparız öteki der biz yaparız..benim selçuklu kardeşimde tire ye kuşadasına aydına cok gider gelir bu durumda….çare uzakta degil..ne akp den nede ruh ikizi chp den korkcan yerel seçim yakın verecen oyunu mhp ye bütün oyunları bozacan

  3. Anonim dedi ki:

    sayın editör hastane işi soğutuluyor mu..bununla ilgili yeni haberler yok mu..bence vatandaş adına peşine düşmelisiniz..teşekkürler..