site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakan Yıldırım Adaylık İçin Ne Dedi?

Bakan Yıldırım Adaylık İçin Ne Dedi?
14.07.2013
A+
A-

bakan-yildirim-aday

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım İstanbul ya da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık düşünmediğini söyledi. Yıldırım, “Gündemimizde böyle bir şey yok. Yapacak daha çok işimiz var” dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, siyaset kulislerinde çok konuşulan belediye başkan adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bir televizyon programına konuk olan Yıldırım, birçok konu hakkında değerlendirme yaptı. Bakanlığın faaliyetleri, yürüyen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldırım, kamuoyu anketlerine de yansıyan yerel seçimlerdeki adaylık konusuna da değindi. Yıldırım, 2014 yerel seçimlerinde İstanbul ya da İzmir’den aday olabileceği yönündeki söylentilerin doğru olmadığını dile getirdi.

Yıldırım konuşmasında, “Şu anda çalışmalar yapıyoruz ve yapmamız gereken işler var. Bugüne kadar belediye başkanlığına talim olmadım. Bundan sonra da böyle bir düşüncem yok. Şu anda bizim İstanbul için yedi projemiz var. Başka yerlerde de çalışmalar yapıyoruz. Bunların hepsi başlı başına bir olay. Projeleri tamamlamayı hedefliyoruz ve arzuluyoruz.  Projelerin büyük kısma 2015 yılında bitecek. Marmaray, 3. Köprü, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi gibi önemli işler var. Onun dışında şu anda başka bir gündemimiz mevcut değil. Bunu ifade etmek istiyorum” dedi.

Öte yandan Bakan Yıldırım, İzmir’i İstanbul’a bağlayacak otoyol projesinin de 20 milyar TL’yi bulacağını söylerken yolun 3,5 saate ineceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.