site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bahçeşehir Okulları Kuşadası’nda açılıyor

Bahçeşehir Okulları Kuşadası’nda açılıyor
25.05.2016
A+
A-

64 kampüs, 171 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran, yeni nesil eğitime öncülük eden ve TEOG başarılarıyla Türkiye’nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Okulları, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Kuşadası kampüsünü açıyor.

Bahçeşehir Okulları Kuşadası Kampüsü Tanıtım Toplantısı 24 Mayıs Salı günü, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü  Şerafettin Yapıcı, Bahçeşehir Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Lüle, Bahçeşehir Okulları Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ, Ortaokul Eğitim Direktörü Özge Aslan, Lise Eğitim Direktörü Salih Zeki Akbay, Bahçeşehir Okulları Kuşadası Kampüs Kurucuları, çok sayıda veli ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Tanıtım toplantısında, Bahçeşehir Okulları Ortaokul Eğitim Direktörü Dr. Özge Işık ve Lise Eğitim Direktörü Salih Zeki Akbay tarafından Bahçeşehir Okullarının eğitim sistemini anlatan sunumlar yapıldı.

Bahçeşehir Okulları Kuşadası Kampüsü merkezi konumu, sanat atölyesi, çok amaçlı spor salonu, fen ve kimya laboratuvarı, teknoloji laboratuvarı gibi özel eğitim alanları; akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile kentin en iyi okulları arasında yerini alacak.

Bahçeşehir Okulları Kuşadası Kampüsü kuvvetli eğitim kadrosu, Bahçeşehir Okullarının 21. yüzyıl becerilerine odaklanan eğitim anlayışı ve yabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil dil edindirmeyi hedefleyerek fark yaratan yaklaşımıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunarak onları geleceğe tam donanımlı hazırlayacak.

Eğitimde fırsat eşitliğini ilke edinen Bahçeşehir Okullarının gelecek yıl Kuşadası’nda açılacak olan yeni kampüsü kaliteli eğitimin yaygınlaştırılması yönünde atılmış yeni bir adım olarak büyük önem taşıyor.

1994 yılında eğitim ve öğretime başlayan Bahçeşehir Okulları bugün 64 kampüs ve 171 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her yerine taşıyor. Çift Dilli Eğitim, Kişiye Özgü Öğretim Modeli, Dijital Eğitim, STEM+A Uygulamaları ile Türkiye’de yeni nesil eğitimin öncüsü olan Bahçeşehir Okulları, öğrencilerinin ulusal sınavlarda gösterdiği başarılarla her yıl zirvede yer alıyor.

bahcesehirkoleji_kusadasi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.