site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Yoğun İlgi

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Yoğun İlgi
26.02.2020
A+
A-

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Bursluluk Sınavına Yoğun İlgi.

Ülke genelinde 185 bin öğrencinin katıldığı bursluluk sınavında Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünde ortaokullu olabilmek için okula başvuran 1200’e yakın öğrenci eğitim modelleriyle fark yaratan Bahçeşehir Koleji’nde eğitim görmek için yarıştı.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünde 22 Şubat 2020 tarihinde 4.5.6 ve 7. Sınıf öğrencileri için gerçekleşen bursluluk sınavı 1200 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Tire, Bayındır, Selçuk, Torbalı, Ayrancılar, Gaziemir, Sarnıç, Buca ve birçok farklı bölgeden yoğun katılım sağlandı. Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüs müdürü Didem ÖNGEL “Sınavımız yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Tüm veli ve öğrencilerimizin yoğun katılımı bizleri mutlu etti. Kaliteli eğitim her çocuğun hakkı diyerek çıktığımız bu yolda bu kaliteli eğitimi daha fazla öğrenciye ulaştırabilmek en büyük hedefimiz Sınav sonuçlarımız açıklandı ve bu sınavın sonuçları doğrultusunda katılım sağlayan öğrencilere belli oranlarda eğitim bursu vereceğiz. 29 Şubat 2020 cumartesi günü lise kademesi(8. 9. 10. 11. sınıflar) ile gerçekleşecek olan sınavımıza da tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz. Sizler de Bahçeşehir Dünyasındaki ayrıcalıklarla tanışmak ve geleceğinize 21. Yüzyıl becerileri doğrultusunda yön vermek için 29 Şubat günü yapılacak olan bursluluk sınavına mutlaka katılın. Tüm öğrencileri İzmir Güney Kampüsüne bekleriz” diyerek duygularını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.