site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bahçeli’den AKP Mitingindeki MHP Bayraklarına Tepki

Bahçeli’den AKP Mitingindeki MHP Bayraklarına Tepki
16.06.2013
A+
A-

bahceli_akp_mitinginde_ki_mhp_bayraklari_icin_yorum_yapti

Bahçeli “AKP’nin “Milli İradeye Saygı” konulu açık hava toplantısı bilakis milli irade hazımsızlığının, siyaset hırsızlığının ve partimize hakaretin ilanından başka bir anlama gelmemiştir.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, AKP’nin Ankara mitinginde açılan MHP bayraklarıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. 

“ŞEREFSİZLİK VE NAMUSSUZLUK”

Olaya anında yanıt veren Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, “Partimize ait sembol ve amblemlerin alçakça, arsızca ve ahlaksızca kullanıldığı görülmüştür. AKP mitinginde üç hilalli bayrakların ve bozkurt simgesinin şeref ve namus yoksunları tarafından taşınması son zamanların en ciddi mütecaviz hareketlerinden ve en pis tezgahlarından birisi olarak akp_mitinginde_ki_mhp_bayraklarinin_sirriortaya çıkmıştır” dedi.

SAYGI DEĞİL İRADE HAZIMSIZLIĞI

AKP’nin Milli İradeye Saygı konulu açık hava toplantısı bilakis milli irade hazımsızlığının, siyaset hırsızlığının ve partimize hakaretin ilanından başka bir anlama gelmemiştir. PKK’ya teslim olmuş, İmralı canisiyle pazarlıklara batmış, milliyetçiliği ayaklar altına layık görmüş Başbakan ve zihniyetinin, Üç Hilali istismara yeltenmesi, Milliyetçi Hareket’in kutlu mücadele ve muhalefetini anlamsızlığa sürükleme provokasyonu siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmekten kurtulamayacaktır.

SİYASİ NAMUS AŞINMASI

Öncelikle Üç Hilalli bayrağımızı ve bozkurt simgemizi AKP’nin açık hava toplantısında kullanılmasına ve açılmasına kimlerin çanak tuttuğu, kimlerin buna cüret ettiği, bu şerefsiz tertibin içinde kimlerin bulunduğu muhakkak ki açığa çıkarılmalıdır. Başbakan Erdoğan bu edepsizliğin ve siyasi namus konusunda telafisi olmayan aşınmanın hesabını mutlaka vermelidir. Konu çok önemli ve hayati olup, MHP’ye yönelmiş açık, kesif ve çok boyutlu bir saldırı ve suikastın tezahürüdür. Başbakan’ın Taksim Gezi Parkı’nı alttan alta kaşıyarak siyasetini tahkim etme gayretine Üç Hilali de ortak etme girişimi, niyeti ve hedefi affı mümkün olmayan rezillik olarak bu zihniyetin alnına kazınacaktır. MHP, Başbakan Erdoğan’dan mezkur konu hakkında acilen cevap ve müdahale beklemektedir. Nitekim siyasi kapkaççılara, kervan yağmacılarına, siyaset eşkıyalarına sabrımız ve tahammülümüz kesinlikle yoktur. MHP bu çerçevedeki tüm gelişmeleri dikkat ve titizlikle izleyecek ve şartlara göre aziz dava arkadaşlarımızı ve büyük Türk milletini anında bilgilendirecektir.

bahceli-uchilal

tayip-mhp-bayragi

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Ülkücü hareketin şerefli mensuplarına kafatasçı ve ırkçı diyebilen bir …… peşine hiç bir ülkücü takılmaz.

  2. Anonim dedi ki:

    Gittiği yerin yenisi olmayı bile beceremeyen ÇAKALLAR… Hangi çanaktan yalıyorsanız onun bayrağını sallayın ŞEREFSİZLER..

  3. hasan dedi ki:

    HİÇ BİR ÜLKÜCÜ BÖLÜCÜ TERÖRLE İŞBİRLİĞİ YAPANLARIN YANINDA OLMAZ . O BAYRAK BİZİM
    AMA ONU ORADA DALGALANDIRANLAR BİZDEN DEĞİLDİR.

  4. Anonim dedi ki:

    o bayraklar tayyip erdoğanın yeni bir oyunu halka bakın MHP de yanımızda izlenimi vermek istiyor. Buna alet olan gerçek MHP liler varsa yazık

  5. Anonim dedi ki:

    Gerçekten iyi okuyun. Ey AKP li seçmen: Oy verdiğin parti bu muydu? Önüne geleni “terörist” olarak suçlayan, kendisi gibi düşünmeyenlere, sanatçıya, öğretim üyesine, gazetecilere “hesap soracağız” diyen (ki nasıl hesap sorulduğunu herkes bilir bu ülkede), dalga geçen, alay eden bir parti lideriniz var.

  6. ccc dedi ki:

    mhp simgelerini taşıyanların ib,,,,,melik go.çek taraından tutulduğu söyleniyor.o bayrakları tutanlarda namussuz onlara o bayrakları tutturanlarda namussuzdur.BU BÖYLE BİLİNE

  7. Anonim dedi ki:

    Başbakan ne hakla üç hilal ve bozkurtu açık hava toplantısında malzeme yapmaktadır. Bu izni bu cüreti kimlerden almıştır. Üç hilalin gölgesini sığınarak meşruiyet gözetleyenlere, hiyanetlerini gizlemek için çare bakanlara tavsiyemiz MHP ülkücü hareketten uzak durmaları ve belalarını başka yerde aramalarıdır.
    Başbakan Erdoğan’ın mitingine en çok yakışacak olan pkk’nın ve İmralı canisinin bez parçalarıdır

  8. Anonim dedi ki:

    Ülkücü’nün yeri Ülkü Ocakları ve siyasal alandaki tek karşılığı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Unutan, unutmak ve unutturmak isteyen herkes bunu çok iyi bilsin ve aklına kazısın. Hiç kimse kendisine bol gelecek gömlekleri giymeye kalkmasın. Soyuyla, sopuyla, ailesi ve efradıyla kendini bir yerlere yamayamayanlar, ahlaki zafiyetlerini kapatabilecekleri ümidiyle üç hilale ve bozkurda sarılma sevdasına düşmesin. Bu çaba onları ve onlar üzerinden menfaat sağlama hayaline düşenleri içinde bulundukları aşağılık halden daha da zavallı bir noktaya götürecektir.

  9. ccc dedi ki:

    o bayraklar bizimdir…çok isteklisi varsa sopalarını ………..alabilirler

  10. BARIŞA DOĞRU dedi ki:

    ÜÇ,HİLAL,BİZİM,TÜRK BAYRAĞIDA BİZİM,BİZ O BAYRAKLARA,HER ZAMAN SAYGI DUYARIZ,NEDEN BU KADAR,FERYAT KOPARILIYOR,BAŞBAKANIN,KONUŞMASINI,O ARKADAŞLARIMIZ,ONERE ETMİŞSE,ÜÇ HİLALİ,KONUŞMA ESNASINDA AÇMIŞSA,O KONUŞMA ,İNSANLARI MOTİVE ETMİŞSE,ONLARA AŞK VE ŞEVK,VERMİŞSE,MİLLİ DUYGULARI,ŞAHA KALDIRMIŞSA,BURADA,O SİYASİ PARTİYİ TEPRİK ETMEK GEREKİR,BAYRAĞI AÇAN,GÖNÜL DAŞLARDA ONU YAPMIŞ,SİZİN BU ŞEKİLDE HAKARET ETMENİZ,HİÇTE UYGUNDEĞİL,SİZE BUNU YAKIŞTIRAMIYORUM,SİZLERLE,BİZLER,AYNI KERVANIN YOLCULARIYIZ,UNUTMAYIN HAKARET,İNSANIN SEVİYESİNİ DÜŞÜRÜR, HANİ BİZLER KUTLU DAVANIN KUTLU YOLCULARIYDIK

    1. Selçuk Ülkü Ocaklarından cevaben... dedi ki:

      Kutlu Bayrağımızı Kirli Hesaplarına Karıştırmak İsteyenlere cevabımızdır.
      Ankara Sincan Meydanı’nda AKP’nin düzenlemiş olduğu mitingde Ülkü Ocakları’na ait bayrak ve logoları kullanan bir grup yer almıştır.
      Başbakan bu grubun kendisine verdiği desteğe teşekkür eden bir ifade ile, “MHP’li kardeşlerimiz ile birlikte yürüyeceğiz.” demiştir.
      Öncelikle Başbakan’a soruyoruz:
      -Bunların eli bile sıkılmaz, selam bile verilmez,
      -Namaza bile durmazlar,
      -Bayrağımızı da istismar ediyorlar, şehitlerimizi de, Tekbir de getirmezler,
      -Faşizmin hem teorisyenisiniz hem bu işin pratisyenisiniz,
      -Ben eşref-i mahluk olan insanla dolaşıyorum. Sen Bozkurtla mı dolaşıyorsun?
      dediğiniz Ülkücüler ile ne zamandan beri aranızda bir kardeşlik hukuku doğduğunu zannediyorsunuz?
      Ne zaman ağabeyiniz Barzani’yi, kardeşiniz Esad’ı terk ederek Ülkücülerin kardeşiniz olduğu hissine kapıldınız?
      Ne zaman ayaklarımın altına aldım dediğiniz milliyetçiliğin kutlu sancağına sarılmaya karar verdiniz?
      Sayın Başbakan ve avanesi şunu çok iyi bilsin ve idrak etsin ki;
      Oradaki üç beş zavallı, paralı asker, kapıkulu ve ahlaksız ellerinde iki pankart dört bayrak tutmakla Ülkücü olmamıştır, olamazlar. Dolayısıyla bu soysuz davranış bizleri temsil etmemektedir, edemez de.
      Ülkücü Hareket ve mensupları hiç bir zaman bu kirli siyasetin, bu küçük hesapların, köhneleşmiş zihniyetin yanında olmayacaktır.
      Bizim safımız bellidir ve tam 44 yıldır da apaçık ortadadır.
      Safımız Türk milletinin safıdır. Bu yüzdendir ki küresel oyunların işbirlikçilerinin de, onlara kredi verenlerin de yanında olmayız.
      Bugün Sincan’da o pankartı açanlara ve onlara inanlara da çok net bir ifadeyle sesleniyoruz:
      Ülkücü Hareket ve ona ait olan değerleri kendi çıkarları için kullanan,
      Bir yerlerden alacağı üç beş kuruş için böyle bir haysiyetsizliğe meyleden,
      Bozkurt olmaya yetecek şahsiyetleri olmadığı için köpekleşenler,
      Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz, onursuz, şerefsizler,
      Sizler,
      Kimliksiz, karaktersiz, ülküsüz ve izansız sizler ve size prim verenler her zeminde bunun hesabını ödeyeceksiniz.Ülkücü’nün yeri Ülkü Ocakları ve siyasal alandaki tek karşılığı Milliyetçi Hareket Partisi’dir.Unutan, unutmak ve unutturmak isteyen herkes bunu çok iyi bilsin ve aklına kazısın. Hiç kimse kendisine bol gelecek gömlekleri giymeye kalkmasın.Soyuyla, sopuyla, ailesi ve efradıyla kendini bir yerlere yamayamayanlar, ahlaki zafiyetlerini kapatabilecekleri ümidiyle üç hilale ve bozkurda sarılma sevdasına düşmesin.Bu çaba onları ve onlar üzerinden menfaat sağlama hayaline düşenleri içinde bulundukları aşağılık halden daha da zavallı bir noktaya götürecektir.
      Yüce Türk milletine saygılarımızla arz ederiz.