site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bahar şenliği ile Anneler Günü bir arada

Bahar şenliği ile Anneler Günü bir arada
17.05.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Anneler Günü Pikniği ve Bahar Şenliği büyük ilgi topladı. Baharın coşkusu ve Anneler Günü sevincinin bir arada yaşandığı etkinlik Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi.

Hem Anneler Günü’nü kutlamak, hem de güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Selçuklular Pazar günü Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Selçuk’un yanı sıra İzmir’den de gelen Rumeli Göçmenlerini bir araya getiren etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Muhacirler kaybedilmiş topraklarımızın aziz hatıralarıdır” sözüne atıfta bulunarak; “Her zaman bir arada, birlik içinde olmalıyız. Etkinliğimize verdikleri destekten dolayı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya ve tüm Selçuk Belediyesi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Annelere karanfil dağıttı

Etkinlik alanına eşi Ayşen Bakıcı ile gelen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak; onlara karanfil dağıttı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bakıcı çocuklarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Konuşmasına tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başlayan Başkan Bakıcı; “Gerçekten çok önemli bir gün. Bugün Anneler Günü’nü kutluyoruz. Rumeli Göçmenler Derneği’nden müşterek bir etkinlik yapma konusunda öneri gelmişti. Bugün burada hem belediyemizin Anneler Günü Pikniği hem de Rumeli Göçmenleri Derneği’nin Bahar Şenliği’ni bir arada gerçekleştiriyoruz. Burada annelerimizin Anneler Günü’nü kutladık, yediden yetmişe vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımız da bu etkinlikten memnun olduklarını ifade ettiler. Bizim için de en büyük mutluluk budur” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği’nin üyeleri göçmen türküleri eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Etkinlik içerisinde ayrıca Kadın El Emeği Pazarı’nda stant açan kadınlar birbirinden özel el emeği ürünlerini katılımcıların beğenisine sundu. Etkinlikte Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Müzisyenleri Murat Gezer ile Kamber Karameşe de sahne alarak; birbirinden güzel türküler seslendirdi.

Başkan Bakıcı’ya teşekkür plaketi

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz etkinliğe verdiği destekten dolayı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya bir plaket verdi. Verilen plaketten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bakıcı; “Biz her zaman derneklerimizin, sivil toplum örgütlerinin destekçisiyiz. Nice bahar şenliklerini, etkinlikleri hep birlikte gerçekleştirmemizi diliyorum” dedi.

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar akşam saatlerine kadar eğlendiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.