site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bağcı: Esnaflığı Biliyorum, Esnaflarımızı Tanıyorum

Bağcı: Esnaflığı Biliyorum, Esnaflarımızı Tanıyorum
08.01.2014
A+
A-

ismailbagci

Yeni bir ekip ve dinamik kadrosuyla Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına Adaylığını ilan eden İsmail Bağcı, seçim maratonunu tüm hızıyla sürdürüyor. Bağcı yapmış olduğu açıklamada; ‘‘Selçuk esnaflarımızın sorunlarını biliyorum. Onların sorunlarını çözecek projelerim bulunmaktadır. Esnafla birlikte olup sorunlarımızın çözümü için birlikte çalışacağız. Her geçen gün biten ve kepenk kapatma noktasına gelen esnafımızın başta finans olmak üzere birçok sorunlarına çözüm arayacağım. Bu bir hizmet yarışıdır. Hizmet bayrağını daha ileri taşımak için yola çıkmış bulunmaktayım. Diğer iki aday arkadaşıma da başarılar dilerim” dedi.

Bir yandan esnaf ziyaretlerini de sürdüren aday İsmail Bağcı süreç ile ilgili yapmış olduğu açıklamaya şöyle devam etti;

Yıllardan beri Selçuk sanayi sitesinde esnaflık yapıyorum. Esnafın sıkıntılarını da gündemlerini de çok yakinen biliyorum. Oda yönetimi konusunda start verdiğimiz günden bu yana yaptığımız görüşmeler ve insanların geri dönüşümleri çok olumlu. Esnaf kardeşlerimize bakınca odamız için yeni bir listeye ve genç yüzlere duyulan özlemi görüyoruz. İnşallah çıktığımız bu yolu anlımızın akı ve başarıyla tamamlar ne kendimizi ne de bize inanan insanları mahcup etmeyiz. Biz göreve hazırız.

25 yıldır yanlış yönetim anlayışıyla yıllardır idare edilmekte olan esnafımızı, sadece aidat ödemek mecburiyetinde bırakan şimdiki yönetim, bugüne kadar esnafa ne kazandırmıştır ve bugüne kadar esnafımız odasından ne hizmet alabilmiştir? Sormak lazım diyen İsmail Bağcı, “Artık esnaflarımız haklarını aramalı ve odasına sahip çıkarak kendisine hiçbir fayda sağlamayan şimdiki yönetime dur demelidir” dedi.

ESNAF ARKADAŞLARA DİYORUM Kİ: Esnaf Odamıza hep birlikte SAHİP ÇIKALIM, Bu yanlış zihniyete birlikte DUR DİYELİM,

Biz bir yola çıktık ve artık bundan geri dönüş yok. Esnafımızın takdiri neyse kabulümüz. Selçuk Esnaf Odası’nda ki hizmet yarışına talibiz. Kendimize de güvenerek bu yola çıktık. İnşallah hayırlısıyla neticelenir.

Esnafımızın iş yerlerini iyileştirmek ve daha da geliştirmek için mavi bayrak ve esnaf kart adı altında projemizi aktif hale getirerek, odamızda kayıtlı olan esnaflarımızın birbirleri ile ticaret yapmaları için gerekli alt yapıyı kuracağız. Bu projemizle esnafımızın ciro artışlarını planlamaktayız.

Güvenilirliği, iş bilirliği, teknikten, satışa ve müşteri ilişkilerine kadar birçok farklı alanda değerlendirmeye tabi olan bu mavi bayrak gerekli komisyonların çalışması ile esnafımıza verilecektir. Böylelikle esnafımız yapacağı veya yaptıracağı çalışmalarda esnaf odamız her iki tarafa garantör olacaktır.

Esnaf odası üyelerimize; her türlü problemlerinde destek olabilmek için ücretsiz 7/24 hizmet verecek hukuk bürosuyla anlaşma yapacağız.

Hizmet komisyonları kurup; sağlıktan eğitime, ticaretten reklama (vs) esnafımızın hizmet alacağı faaliyet alanlarında hem bilgilendirilmelerini hem de sorunsuz hizmet alabileceği yönlendirmelerini esnafımıza sağlayacağız.

Esnaf çocuklarımızın eğitimlerine sorunsuz devam etmeleri için, odamız tarafından burs imkânı sağlayacağız.

Esnafımızın teknik ve bilgisel birikimini artırmak için, Muhasebe, Hukuk, Ticaret, İşletme, satış ve müşteri memnuniyeti gibi alanlarda esnaf kursları düzenleyeceğiz.

Yapılacak olan oda seçimlerinin hem Selçuk Halkı hem de Selçuklu Esnaf kardeşlerimiz için şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yolun açık olsun ismail bey sanayi esnafı olarak seninleyim değişimin seninle olacağına inancım tam

  2. Anonim dedi ki:

    adam gibi adam selçuk çarşı esnafı olarak seninleyiz

  3. hasan dedi ki:

    yıkarsan bu hayriyi sen yıkarsın kardeşim

  4. Anonim dedi ki:

    Bu seçimde hayri abiye oy vereceğiz…

  5. APASASLI 35920 dedi ki:

    HAYRİ BAŞKANIMIZI TEK GEÇERİM…

  6. SELÇUKLU dedi ki:

    Sonuna Kadar Arkandayız Yolun Açık Olsun

  7. ANONİM dedi ki:

    Sonuna Kadar Arkandayız