site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Babasını vurup kahveye gitti!

Babasını vurup kahveye gitti!
04.09.2017
A+
A-

Cinnet geçiren Ali Bozan önce babasını sonra kardeşini pompalı tüfekle vurdu. Akıl almaz olayın ardından kahvede okey oynarken yakalanan şahıs takındığı rahat tavırla emniyet ekiplerini bile hayrete düşürdü.

ÇAYBAŞI Mahallesi’nde önceki akşam akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Aile faciasına neden olay saat 19.30 sıralarında Çaybaşı Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Nedeni bilinmeyen bir şekilde çıkan aile kavgasında 43 yaşındaki Ali Bozan, önce babası 60 yaşındaki Nizamettin Bozan’ı daha sonra tartışmayı ayırmak için araya giren kardeşi Hüseyin Bozan’ı pompalı tüfekle vurdu ve kayıplara karıştı.

POMPALI TÜFEK
Olay, aile kavgasıyla başladı. Ali Bozan isimli şahıs, sinirlerine hakim olamayarak önce babasına şiddet uygulamak istedi. Kardeşi Hüseyin Bozan’ın araya girmesiyle daha da büyüyen tartışma sonucu Ali Bozan, evde bulunan ruhsatız pompalı tüfeği alarak dehşet saçtı. Cinnet geçiren adam önce babası Nizamettin Bozan’ı vurarak başından yaralayan Ali Bozan daha sonra kavgayı ayırmak isteyen kardeşi Hüseyin Bozan’ı ateş ederek vurdu. Olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından baba ve oğul Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından hayati tehlikesi bulunan talihsiz adam ve oğlu 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

OKEY OYNUYORDU
Cinnet geçirerek önce babasını daha sonra kardeşini pompalı tüfekle vuran Ali Bozan, önce kayıplara karıştığı düşünüldü. Ancak işin aslı çok geçmeden öğrenildi. Cinnet geçiren adamın peşine düşen emniyet ekipleri şahsı Şehitler Mahallesi’nde bir kahvede arkadaşlarıyla okey oynarken yakaladı. Emniyet ekiplerini bile şaşırtacak rahatlıkta olan Ali Bozan’ın tavırları dikkat çekti. Bir anlık öfke ile dehşet saçan genç önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkarılacak.
Haber: Hamza BODUR-buyuktorbali.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.