site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Avşa Adası’nda En Uygun Fiyatlı Oteller ve Konaklama Önerileri

Avşa Adası’nda En Uygun Fiyatlı Oteller ve Konaklama Önerileri
24.12.2018
A+
A-

Avşa Adası Balıkesir’in Marmara İlçesine bağlı olup İstanbul ve Tekirdağ’a en yakın tatil beldesidir. Yakın il merkezleri Balıkesir, Çanakkale ve Bursa’dan ise Avşa’ya ulaşım kara yolu sonrası feribotla 2 saat mesafededir. İstanbul ve Tekirdağ’dan ise feribot ile 3 saatte Avşa’ya gelmek çok kolaydır. Yaz aylarında günde 3-4 kez Erdek, Yenikapı-Bostancı ve Tekirdağ’dan feribot seferleri vardır.

Avşa Adası‘nı diğer tatil beldelerinden farklı kılan en önemli özelliği eğlence hayatı ve deniz kum güneş üçlüsünün burada mükemmel olmasıdır. Avşa’da 3 büyük discoda yaz boyunca konserler düzenlenmekte ünlü sanatçı ve DJ’ler buralarda sahne almaktadır. Ayrıca barlar sokağındaki gece kulüplerinde de gece 2’ye kadar eğlence son sürat devam etmektedir.

Denize Girilecek Yerler

Avşa Adası‘nda denize girmek istediğinizde bir çok farklı seçenek sizleri beklemektedir. Merkez plajı, Altınkum Koyu, Çınar Koyu, Kumtur Koyu, Manastır Plajı, Karadut Koyu ve sadece bayanların girebildiği kadınlar plajı Avşa Adası‘nda sizleri beklemektedir. Marmara Bölgesi’nin hala bakirliğini koruyan tertemiz koylarına sahip olan Avşa’da deniz suyu çok tuzlu olmamak ile birlikte kumu ise minerallerden oluşmaktadır.

Avşa’da Neler Yenir?

Adaya geldiğinizde mutlaka tatmanız gereken lezzetler; Meydan Kumru, Titiz Midye, Ortaköy Waffle ve Kumpirdir. Ayrıca geceleri sahilde kum üstünde kurulan masalarda da yemek keyfi yapabilir canlı müzik eşliğinde sıcak yaz gecelerine hoş bir seda bırabilirsiniz.

Sezon ve Avşa Adası’nda Konaklama

Avşa’da sezon haziran ayında başlar ekim sonuna kadar devam eder. Avşa Adası‘nda konaklama diğer tatil beldelerine göre çok ucuzdur diyebiliriz. Yaz aylarında sezonda bile pansiyon fiyatları kişi başı 50 TL’den başlamaktadır. Otellerde ise fiyatlar 100 TL civarındadır. Önerdiğimiz otellerden bazıları; Bahar Aqua Resort, Altınkum Tatil Konakları, Afissia Garden, Anı Motel, Nehir Delexe Otel, Ciner Otel ve Cane Motel’dir. Ayrıca bir çok kişi Avşa Adası’nda kiralık ev tutarak tatilini uzun vadeli olarak burada geçirmektedir. Avşa Merkezdeki Doğukan Villa ve Yiğitler Köyü’ndeki Sevim Apart, Batu Suit, Melis Apart ev tutup kalabileceğiniz temiz tesisler arasındadır.

Gelirken Yanınıza Almayı Unutmayın!

Avşa’ya yola çıkmadan önce varsa ilaçlarınız, terlik, havlu, güneş gözlüğü, deniz kıyafetleri gibi ihtiyaçlarınızı çantanıza almayı unutmayın. Eğer adaya mayıs, haziran, ağustos  gibi aylarda geleceksiniz mutlaka valizinize hırkanızı almayı ihmal etmeyin. Şimdiden Avşa Adası‘nda iyi bir tatil dileriz.

En Uygun Avşa Adası Otellerinin yer aldığı Tatil Rehberi : https://avsa.bandirma.com.tr/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.