site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Avcılardan Soma’ya Büyük Destek

Avcılardan Soma’ya Büyük Destek
08.08.2014
A+
A-

avcilar-soma (3)

Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonu, (EYHAF) Soma’da hayatını kaybeden maden şehitleri anısına İlçe de anaokulu yaptırmak için Türkiye genelinde kurşun atış yarışması düzenledi. Soma da yapılacak olan anaokulu için avcılar büyük destek verdi.

Selçuk Avcılar ve Atıcılar Derneği de bu güzel organizasyona katılarak adını duyurdu. Soma’ya verilen destek ve yardımlar doğrultusunda konuşan Dernek Başkanı Mustafa Demircan, “Biz Selçuk avcıları olarak bu anlamlı yardım kampanyasına destek vermek için Soma’daydık. Böylelikle avcılığın sadece av olmadığını da göstermiş olduk. Türkiye’nin her yerinden en iyi atıcıların katıldığı yarışma oldukça kalabalık geçti. Gün boyu binlerce atış yapıldı ve Selçuklu avcı arkadaşlarımızdan dereceye girenler oldu. Akşama doğru maden şehitliğimizi de ziyaret etmeyi ihmal etmedik. Bu yardım kampanyası 6 ay sürecek ve diğer il ve ilçelerde devam edecek. Bu anlamlı yardım kampanyasına katılan tüm duyarlı Selçuk avcılarına, ayrıca Soma’ya ulaşımımızda bize destek veren Selçuk belediye Başkanımıza, Fuat Kırıtak’a ve Adem Albaş’a teşekkür ederiz” dedi.

Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonunun Soma’da düzenlediği atış yarışmasında 1. Zeki Çoban, 2. Ahmet Tünemen, 3. İse Fehmi Yıldırım oldu. Selçuk Avcılar ve Atıcılar Derneği bünyesinden dereceye giren, Mustafa Demirkıl 30. Orhan Akar 38. Mustafa Demircan ise 55. oldu.

Haber: Seda Konuk www.selcukhaber.com

avcilar-soma (1)

avcilar-soma (2)

YORUMLAR
  1. avcı dedi ki:

    Selçuk Avcılar ve Atıcılar Derneği yönetimini ve katılan tüm avcıları kutlarım…