site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Avcılarda Değişim Zamanı

Avcılarda Değişim Zamanı
21.02.2014
A+
A-

Avcılarda Değişim Zamanı

Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneği seçime giriyor. 3 dönemdir derneğin Başkanlığını yürüten Fadıl Lale, 22 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 19.00’da Dernek binasında yapılacak olan seçimlerde aday olmadığını açıkladı. Tek listeyle gidilmesi beklenen genel kurulda Mustafa Demircan ve ekibi, seçimlere hazır olduklarını açıkladılar.

Oldukça genç ve çalışkan bir ekiple genel kurula hazır olduklarını açıklayan Mustafa Demircan, birlikte yola çıktıkları arkadaşlarıyla beraber daha iyi bir hizmet, daha aktif, sosyal ve kültürel etkinliklerin ön planda olduğu bir hizmet anlayışını sağlamak amacıyla bu göreve talip olduklarını kaydetti. Amaçlarının Avcılar arasındaki birlik ve beraberliğin artmasını, yeni dostlukların kurulması, dernek etkinliklerinin öncelikle ilçe düzeyinde daha sonra il genelinde, Selçuk’un tanıtımına ve av turizmine olanak sağlayacak şekilde yapılması için gerekli girişimleri başlatacaklarını söyledi. Avcılığın ciddi bir iş olduğunu, eli silahlı kişiler tarafından değil, yasal bir çerçevede bilinçli avcılar tarafından yapılmasını istediklerini, bu kapsamda dernek bünyesinde tüm üyelere Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık konusunda bilgilendirme toplantıları yapmayı düşündüklerini ifade eden Mustafa Demircan; “Biz Selçuk’ta Avcılık konusunda örnek bir ilçe olmak istiyoruz. Amacımız sürdürülebilir Avcılığı bu coğrafyaya yerleştirmek. Bu konuda İzmir Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile görüşmeler yapıp, ilçemizde sürekli bir denetim ekibinin oluşturulmasını sağlamak istiyoruz” diyerek kavgasız, gürültüsüz, derneğe yakışan bir genel kurul süreci yaşama temennisinde bulundu.
 
22 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 19.00’da Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneği binasında yapılacak olan ve tek listeyle gidilmesi beklenen seçimlerde Mustafa Demircan ve ekibindeki isimler şöyle: Yönetim Kurulu Adayı: Mustafa Demircan, İdris Çekinmez, Haldun Küçükdoğan, Cüneyt Savaşer, İbrahim Çelikel, Denetleme Kurulu Adayı: Hasan Taşkıran, Bülent Güler ve Osman Keklik. Federasyon Temsilcileri: Fadıl Lale, Mustafa Demircan ve Cüneyt Savaşer.

Haber: Nilüfer Öztürk SilaySelçuk Ajans Gazetesi

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    BASARILAR…

  2. avcı dedi ki:

    Mustafa abi dernekte herkez tarafından takdir ediliyor ve seviliyor, İdris abi de güzel bir abimiz kendilerine başarılar..

  3. HÜSOOO dedi ki:

    iBO ARTIK AV SEZONU AÇILMADAN KEKLİĞE AVA GİDEMEZSİN 🙂

  4. trofeci dedi ki:

    Domuz avı yapalım…