site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Avcılarda Bayrak Değişimi

Avcılarda Bayrak Değişimi
28.02.2014
A+
A-

AVCILAR

Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneği Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Oldukça demokrasi kuralları içerisinde birlik ve berberlik mesajlarının verildiği ve tek listeyle gidildiği genel kurulda Mustafa Demircan ve ekibi derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri oldu.

Dernek binasında gerçekleşen genel kurula Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneğinde uzun yıllar görev alan bayrağı yeni yönetime bırakan Fadıl Lale, eski yönetim kurulu üyeleri, yeni yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısının divan başkanlığını Süleyman İpor yaptı. Gündem maddeleri ile devam eden genel kurulda konuşan Selçuk Avcılar, Atıcılar ve Balıkçılar Derneği eski Başkanı Fadıl Lale 9 yıldır bu dernek çatısı altında görev yapmaktan dolayı onur duyduğunu, kendisinden bayrağı devralan genç arkadaşlarının da bu görevi çok iyi bir şekilde yerine getireceğine yürekten inandığını kaydetti.

Seçimlere ekibiyle birlikte çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını, Fadıl Lale’den aldıkları bu onurlu bayrağı gurla taşıyacakları sözünü veren Mustafa Demircan, ekip arkadaşlarıyla birlikte Avcılığı Selçuk’ta daha iyi yaşatacaklarını söyledi.

387 üyenin bulunduğu dernek olağan genel kurul toplantısında toplam 76 oy kullanıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Mustafa Demircan, İdris Çekinmez, Haldun Küçükdoğan, Cüneyt Savaşer, İbrahim Çelikel.

Denetleme Kurulu Üyeleri: Hasan Taşkıran, Bülent Güler ve Osman Keklik. Federasyon Temsilcileri: Fadıl Lale, Mustafa Demircan ve Cüneyt Savaşer.

YORUMLAR
  1. İSKEÇELİ dedi ki:

    BELEDİYE Meclis üyeliğinin yolu avcılar atıcılar derneği başkanlığından geçiyor anlaşılan…MUSTAFA TÜCCAR….İBRAHİM ERDALLI…FADIL LALE…Bir sonrakini tahmin etmek zor olmasa gerek……Çok iyi bir strateji ..her kesime hitap eden güçlü bir örgüt , OY getirisi yüksek…

  2. çakır dedi ki:

    Tebrikler güzel bir ekip Başarılar

  3. Anonim dedi ki:

    BU EKIP IYI IS YAPAR BASARILAR ARKADASLAR…