site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Atlı Jandarmalar Yeniden Efes’te

Atlı Jandarmalar Yeniden Efes’te
21.07.2015
A+
A-

Atlı Jandarmalar Yeniden Efeste (2)

Geçen sene içinde turizm sezonunda Efes antik kentinde ve Pamucak sahilinde görev yapan atlı timler tekrar antik kentte. Efes’e getirilen atlar turistlerin yoğun bir şekilde ilgisi ile karşılaştı. Ve turistler atlarla bol bol fotoğraf çekildiler. Efes Antik Kenti’nde asayiş çalışması yapan atlı jandarma timi, antik kenti ziyaret eden turistlerin ilgi odağı oldu. Yerli ve yabancı turistlerin fotoğraflarını çektiği tim, antik kentte devriye görevi yaptı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı’nın oluşturduğu atlı jandarma timleri Efes’te göreve başladı. İzmir İl Jandarma komutanlığı, Selçuk, Seferihisar ve Menderes ilçelerinde turistik bölgelerde atlı jandarma devriyesi oluşturdu. Atlar haftanın belirli günlerinde Efes’te, Pamucak’ta devriye görevi yapacaklar. Daha sonra Menderes ve Seferihisar ilçelerinde aynı göreve devam edecekler.

Alınan bilgiye göre Atlı Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağlı timlerin yaz dönemi boyunca turistik merkezlerde görevlendirildiğini söylendi. İzmir’de görevli timin, dönüşümlü olarak Seferihisar, Selçuk ile Menderes ilçelerinde sahiller, mesire alanları ile ören yerlerinde asayiş hizmeti vereceğini ifade edildi, Atlı timler, jandarma motosikletli asayiş timleri ile işbirliği içinde özellikle hırsızlık olaylarının önlenmesi konusunda caydırıcı çalışmalar yapacak.

Atlı Jandarmalar Yeniden Efeste (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.