site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Atatürk’ü Anmak ve Cumhuriyet İçin Keçikalesi’ne Yürüdüler

Atatürk’ü Anmak ve Cumhuriyet İçin Keçikalesi’ne Yürüdüler
12.11.2012
A+
A-

4. Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Yürüyüşü etkinliği kapsamında gerçekleşen Keçi Kalesi – Garnizonlar – Karadağ rotasındaki doğa yürüyüşüne 80 doğasever katıldı.

11 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşen Atatürk’ü Anma ve Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılacak olan doğaseverler Keçi Kalesi ve Karadağ’a tırmanış gerçekleştirdiler. Belevi Belediyesi ve Zirve Dağcılık Selçuk Şubesinin ortaklaşa düzenlediği faaliyete bu sene THK Üniversitesi öğrencilerinden de katılım vardı. Belevi Cumhuriyet Meydanında kahvaltı ettikten sonra iki gurup olarak Keçi Kalesi ve Karadağ’a yürüyen doğaseverlere Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan rehberlik etti. Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık’ın da katıldığı etkinlik sonrası Belevi Anıt Mezarı gezildi.

YORUMLAR
  1. selcuk tan bir vatandas dedi ki:

    ha gayret vatani kurtaracaksiniz :-)) atamizi herkes seviyor shov a gerek yok keci kalesine tirmanmak show dur gercek sevgi insanin icindedir, onderimiz ancak duva larla ve rahmetle anilir, peygamber efendimiz ne demis resmimi gorurseniz ustune basip gecin, showla vs rahmetli anilmaz ona duvalarinizi esirgemeyin, ki bu gun bizler onun sayesinde tc vatandasi olarak ayaktayiz,

  2. beleviden bir vatantaş dedi ki:

    17 şehit için yürüyüş yapsanıza …sayın özcan şen şamata geldin hüsranla gitdeceksin haberin yok

  3. gerçek düşünce... dedi ki:

    bu ülkede takım tutar gibi parti tutuldukça bir arpa boyu yol ilerlenmez….insanlar istediği şekilde kutlama yapmakda serbesttir.Bu kadar şehitler çıkmasına sebep olanlar utansın….

  4. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    yapilan bu anlamli tirmanis zirve sine ulastismistir ve sadece tebrik edilmelidir…