site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Aslan İzmir’i de Marka Kent Yapar

Aslan İzmir’i de Marka Kent Yapar
23.08.2013
A+
A-

aslan-aday

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında ismi ön plana çıkan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, hafta başında dördüncü projesini açıklayacak olan Ege-Koop Proje Merkezi’nin İzmir’i marka kent yapmaya yönelik çalışmalarının İzmir kamuoyunda taktir görerek, benimsenmesinin gurur verici olduğunu söyledi. “Sivil toplum kuruluşlarının kent yönetiminde aktif rol üstlenmesi şart” diyen  Aslan’ı ağırlayan İzmir Konyalılar Vakfı Başkanı Mehmet Aydoğan da, “ Hüseyin Aslan akıllı, hizmet üreten, çok bilen, adeta kazıya kazıya kente değer katmaya çalışan İzmir’in ileri gelenlerinden biridir. Bu tip insanlardan istifade etmeyeceksin de kimden edeceksin. Dağları kent yapan İzmir’i de marka kent yapar. Bizim için doğru tektir ve yerimizde o doğrunun yanıdır” ifadelerini kullandı.

Aslan, İzmir Konyalılar Vakfı’nı ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Mehmet Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ülke siyaseti ve İzmir’in yerel seçim sürecine ilişkin konuların dillendirildiği görüşmede Aslan, Ege-Koop Proje Merkezi’nin çalışmalarını anlattı. Bugüne kadar kente kimlik kazandıracak İzmir Sağlık Serbest Bölgesi, kentin güney aksındaki ulaşımı rahatlatacak ve modern bir görünüm sağlayacak Atayol ve hem tüketici hem de üreticiyi memnun edecek tarladan sofraya EGEM35 projelerini hazırlayıp, kamuoyuyla paylaştıklarını, yine kent içi ulaşım sorununu gidermeye yönelik dördüncü projeyi de hafta başında açıklayacaklarını belirten Aslan, sivil toplum kuruluşlarının kent yönetiminde söz sahibi olmasına gerektiğine de vurgu yaptı.

“HÜSEYİN ASLAN’DAN İSTİFADE ETMEYECEKSİN DE KİMDEN EDECEKSİN?”

İzmir Konyalılar Vakfı Başkanı Mehmet Aydoğan da, Türkiye’de üst düzey siyasetin iş yapan, çalışkan, hizmet aşığı insanlardan çok emir eri kişilerle hareket ettiğini artık bu anlayışın değişmesinin şart olduğunu vurguladı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın, İzmir’e büyük eserler kazandırdığını ve bunu da sadece bir sivil toplum kuruluşu ve kooperatif olarak başardığını kaydeden Aydoğan, “ Hüseyin Aslan akıllı, hizmet üreten, çok bilen, kazıya kazıya kente değer katmaya çalışan İzmir’in değerlerinden biridir. Maalesef siyasette lider konumunda olanlar çok bilen, akıllı, hizmet üreten, başarısını kazıya kazıya elde eden insanlardan uzak duruyor. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyen insanlar ragbet görmüyor. Açıkça söylüyorum hiçbir siyasi parti bizi arka bahçesi görmesin. Bundan sonra projesi olan, adam gibi hizmet edecek olan, nitelikli insanların yanında olacağız. Doğru bir tanedir ve doğrunun yanında yeralacağız. Sayın Aslan’ın geçmişi parlak. Yaptıkları eserler ortada. Dağları kentler haline getirdi. İzmirliler adına soruyorum bu adamdan istifade etmeyeceksin de kimden edeceksin” şeklinde konuştu.

aslan-konyalilar-derngi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.