site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Arttırarak Sürdüreceğimiz Bu Başarı Hepimizin

Arttırarak Sürdüreceğimiz Bu Başarı Hepimizin
17.10.2013
A+
A-

vefaulgur-bayramlasma

Personeli ile bayramlaşan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Biz; gecekondularıyla, varoşlarıyla talan edilmiş bir Selçuk değil, yeşil alanlarıyla, üniversiteleriyle, tarımsal sanayi alanı yatırımıyla sağlıklı büyüyen bir Selçuk için çalıştık ve bu gün bunu başarıyor olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür bayramlaşma programına Selçuk Belediyesi Vasıtalar Amirliği’ndeki işçileri ziyaret ederek başladı. Bayram kutlaması için işçileri ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe Başkanı Özge Yıldırım ve ilçe yönetimi ile karşılaşan ve birlikte işçilerin ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Ülgür, ardından CHP İlçe yönetimi ile birlikte Selçuk Belediyesi Meclis Salonu’nda diğer belediye personelinin bayramını kutladı. Personele bayram tatilinde iyice dinlenmelerini aileleri ile bol bol vakit geçirmelerini öneren Başkan Ülgür “bayramdan sonra ajandamız işle dolu” dedi.

Salonu dolduran personele yaptığı konuşmasında gündemi de değerlendiren Başkan Ülgür, CHP’nin Selçuk’ta 25 yıldır yerel yönetimin başında olduğunu, CHP’nin çevreye, insana, kente, şehirleşmeye bakışının çok netleştiğini, bu nedenle belediye başkanları değişse de yerel yönetim politikalarının değişmeyeceğini söyledi.  Selçuk’un önümüzdeki dönemde de iş planın belli olduğunu ifade eden Başkan Ülgür, “Örneğin 2015 yılında öncelikle 300 kilometrelik içme suyu hattımız değişecek. Bu bisiklet yolları ile engelli yolları ile bütünleşmiş ulaşım problemleri çözülmüş 300 km yeni yol yapacağımız anlamına geliyor. Yine içinde kütüphanemiz, kapalı spor salonlarımız, toplantı ve konferans salonlarımızın olduğu bir kültür merkezi yapacağız. Kalenin restorasyonunda önemli işler yaptık. Şimdi de kalemizin çevresini canlandıracak bir kafe, sergi merkezi ve çevre düzenleme çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bunlar önümüzdeki dönemlerde de devam edecek. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin kampüs inşaatını belediyemiz yürütüyor. İnşaatımızı tamamlayıp Selçuk’u ikinci üniversitesine kavuşturacağız ama bir yandan da ilk göz ağrımız THK Üniversitesi’ne bir kampüs yapacağız. Arazi yollarımızın önemli bölümünü yaptık. Yenilerini yapmaya devam edeceğiz. Özetle yerel politikalarımız çok doğru politikalar. Önümüzdeki dönem yapılacaklar da çok net. 15 yıllık belediye başkanlığım döneminde personelimle birlikte hep en iyisini, en doğrusunu yapmaya çalıştık. Biz; gecekondularıyla, varoşlarıyla talan edilmiş bir Selçuk değil, yeşil alanlarıyla, üniversiteleriyle, tarımsal sanayi alanı yatırımıyla sağlıklı büyüyen bir Selçuk için çalıştık ve bu gün bunu başarıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Benim 15 yıllık belediye başkanlığım süresince birlikte çalıştığım parti yöneticilerime, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, belediye personelime ve tabi ki bana bu önemli görevi yapma onurunu veren Selçuk halkına çok teşekkür ediyorum. Arttırarak sürdüreceğimiz bu başarı hepimizin. Bu duygularla bayramınızı yeniden kutluyorum ve ailenizle çocuklarınızla iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Belediye (2)

itfaiye (3)

Resmi To¦êren (3)

Resmi Toren (6)

YORUMLAR
  1. Nuri dedi ki:

    Ne basarisi onbes yildir bastasiniz belediye olmucak baskan issiz gezerdi. Kendini oven degil seni baskasi ovsun. Bece yazik oldu. Selcuga

  2. anonım dedi ki:

    başkanda ne kadar samimiyetsiz bir gülümseme….

  3. Anonim dedi ki:

    kendisiyla barışık fakir babası başkanımızla gurur duyuyoruz