site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Artık ümitler kesildi

Artık ümitler kesildi
31.05.2016
A+
A-

İki ay önce nehre düştüğü söylenen, Torbalı’da ve Selçuk’ta aranılan ancak izine bile rastlanılmayan Özer Öncel için arama çalışmalarının sona erdiği öğrenildi.

TAM iki ay önce Küçük Menderes Nehri kenarında arkadaşlarıyla ot toplarken nehre düşen o günden bu yana süren arama çalışmalarına rağmen hiçbir izine rastlanılmayan Özer Öncel için arama çalışmaları Selçuk ilçesinde de sona erdi. Selçuk’ta su altı ve üstünde aranan ancak bir türlü bulunamayan Öncel’in ailesi, Öncel’in nehre düştüğünü belirten ve o sırada Öncel’in yanında olan iki arkadaşı için suç duyurusunda bulunmuştu. Hem su altında hem de üstünde aramaların zaman zaman yapıldığı Selçuk’ta Öncel Ailesi, bir ara el ilanlarıyla Öncel’i aramıştı. Duvarlara Öncel’in resminin olduğu kayıp ilanı asan Öncel Ailesi, umudunu iyiden iyiye yitirdi. Henüz hiçbir izine rastlanılmayan Öncel için ekipler de çalışmalarını durdururken, acılı aile bir an evvel Öncel’e ulaşılmasını istiyor. İki ayı aşkın süre önce, düştüğü alanda aranan ancak burada bulunamayan Öncel’in izine rastlanılamaması akıllara soru işaretleri bırakıyor.

İLANLA ARANMIŞTI
Özer Öncel için Torbalı’dan sonra Selçuk’ta da başlanan arama çalışmaları sona erdi. Hiçbir şekilde kendisinden iz bulunamayan Öncel için duvarlara el ilanları asılmıştı. Öncel’in resminin bulunduğu ilanda “Yukarıda resmi olan Özer Öncel 26 Mart 2016 tarihinden beri kayıptır. Görenlerin veya bilgi verebileceklerin insanlık namına yazılı telefondan ulaşıp bilgi vermeleri rica olunur” denilmişti. Umutlarını yitirmediklerini belirten acılı aile, bir an evvel Öncel’e ulaşılmasını istiyor. Selçuk’ta gerçekleşen çalışmalarda da Öncel’e ait bir ize ulaşılmadığı için çalışmalar sona erdi. Bugüne kadar hiçbir şekilde kendisinden bir iz bulunamayan Öncel, için jandarma ekipleri her türlü ihtimalleri değerlendiriyor.

İKİ KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İki ay önce Torbalı’da aranan Öncel için ilçede, Devlet Su İşleri, jandarma, polis, itfaiye, belediye ekiplerinin hummalı çalışma yürüttüğü nehirde arama için özel bir alan oluşturulmuştu. Tüm çabalara rağmen ilçede bulunmayan, nehrin akış yönü olan Selçuk’ta aranmaya başladı. Torbalı’da 3 hafta kadar aranan Öncel için 10 kişilik su altı arama ekipleri Öncel’i Selçuk’ta da bulunmadı. Öncel’in bulunması için Büyükşehir Belediye’sine de başvuran aile, daha önce Öncel’in iki arkadaşı için suç duyurusunda bulunmuştu.
Haber: İbrahim DANIŞ-torhaber.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.