site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Arazi Yollarının İhalesi Tamamlandı

Arazi Yollarının İhalesi Tamamlandı
14.10.2012
A+
A-

Acarlar, Şirince Köyü, Elemen içi,  Beylik içi, Karıncalı ve Kuyumcu mevkii dağ kenarında bulunan yaklaşık yaklaşık 10 kilometre arazi yollarının sati kaplamasının yapılması için belediye ihale sürecini tamamladı.

Yağmur nedeniyle bozulan ve bu nedenle çiftçileri mağdur eden arazi yolları Selçuk Belediyesi tarafından asfaltlanarak düzeltilecek.

Yasaya göre Selçuk Belediyesi’nin görev alanına girmeyen bu yolu yapmak öncelikli olarak İl Özel İdaresi’nin görevi olmasına rağmen Selçuk Belediyesi 5393 sayılı belediye kanunda kamu yararına olan bu işlerin meclis kararı ile belediyeler tarafından üstlenilebileceği ifade ederek yol ihale çalışmalarını tamamladı. Pek çok çiftçinin mağduriyetini giderecek olan arazi yollarının sati kaplama çalışmalarının kış ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    devletin olmadıgı her yerde olan selçuk belediyesi bir kez daha halka hizmet önceliğini gösteriyor. devletin toplamadıgı öğrencileri çeşitli mevkilerden her gün okuluna getirip her gün evine bırakıyor. okulların boya temizlik gibi ihtiyaçlarını karşılıyor, arazi yollarını asfaltlıyor, şehirler arası yollarının bakımını üstleniyor, tüm kamu kuruluşlarının araç malzeme ihtiyaçlarına destek oluyor. yani kısacası tam bir sosyal belediyecilik anlayışı ile bıkmadan yorulmadan emin adımlar ile hizmete devam ediyor. kısacası başkan ” İŞİMİZ SELÇUK GÜCÜMÜZ SELÇUK diyor bir 5 yılı daha hal ediyor. tebrikler selçuk belediyesi

  2. Anonim dedi ki:

    belediye yeni hastane yerini bağışlayabilecek durumdayken zorluk çıkarıyormuş ..belediyenin bu konudaki cevabı ne acaba..

  3. selçuklu. dedi ki:

    nerde o belediye çalismiyor diyenler bu haberleri okumuyorlar mi? duymuyorlar mi hiç? kardesim onune bakma, biraz karsiya , saginiza , ve solunuza bakiniz beeeaaaa aziz nesinin dediginden olmayin beeeaaaa:)

  4. Anonim dedi ki:

    sevgili anonim belediyenin mezbaha karşısındaki hastahane yeri olarak saglık bakanlıgına göstermiş oldugu arazinin saglık bakanlıgı tarafından yetersiz göründü. oysa ki gösterilmiş olan arazi bu gün selçugun nüfüsunun iki katı daha arttıgını düşünsek. ki bu rakam imkansız çünkü son üç yılda selçugun nufüsu belki komik gelecek ama 16 kişi arttı. yani 50 bin nüfuslu ilçeye yetecek ve isteklerine cevap verecek büyüklükte bir hastane yapılmasına elverişli bir alan. daha önemlisi bilmiyorum selçuk devlet hastanesine gittinmi ama. önce doktor bulsunlar hastaneye. 4 tane doktorla 30 dönüm araziye 5 yıldızlı otel gibi hastane yapsanda işe yaramayacak. selçuk devlet hastanesinde bu gün cilt doktoru haftada 2 gün var. nöroloji 3 gün var saat 5 ten sonra kırık dahi alçıya alınamıyor. en küçük bi kaza da dahi doktor yetersizliğinden dolayı insanlar çevre ilçelerdeki hastanelere sevk ediliyor. belediye 8 dönüm değil 14 dönüm arazide bagışlasa saglık bakanlıgı o hastaneyi selçuga yapmayacak. bi ikincisi koskaca türkiye cumhuriyeti saglık bakanlıgı selçukta kendi imkanı ile bir arazi istimlak edip hastane yapamıyorsa bunu oturup düşünmen gerekir. onca vergi toplanıyor bu vergiler nereye gidiyor. lütfen mantıklı düşünüp mantıklı konuşalım. ki konunun bununla alakasıda yok ben sadece seni bilgilendirmek amaçlı yazdım. umarım gereken bilgiye ulaşmışsındır. saygılarımla

  5. Anonim dedi ki:

    bende araştırdım hastane konusunu..şu andaki hastane yeri çok değerli olduğu için takas imkanı yokmuş..böyle bir durumda selçuk belediyesi ancak bağış yoluyla böyle bir jest yapabilirmiş..ayrıca selçuk belediyesinden memnun bir vatandaşım..böyle bir jestinde çok zor olmadığını düşünüyorum..bu yer işi sağlık bakanlığına bırakılırsa tepenin başına yapıverirler hastaneyi o zaman iş işten geçmiş olur..buda en az 5 yıl sürer..hastanenin hizmet kalitesinin düşük olduğunu kabul ediyorum..yeni bir hastane ve yeni bir anlayış ile bu makus talihin değişebileceğini düşünüyorum..sevgilerimle..