site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Aralarında Husumet Olan İki Aile Barıştı

Aralarında Husumet Olan  İki Aile Barıştı
29.01.2013
A+
A-

kaymakam-baristirdi (2)Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı Aralarında Husumet Olan  İki Aileyi Barıştırdı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında bir düğünde meydana gelen bıçaklama olayına karışan Koç ve Durak aileleri arasında ki husumetin giderilmesi amacıyla, Kaymakam Ayhan Boyacı iki ailenin  ileri gelenlerini Kaymakamlık toplantı salonun da biraraya getirdi.

Barıştırma buluşmasına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Gökhan Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, İlçe Müftüsü İsmail Satu, Koç ailesinden Hatip Koç, Süleyman Koç ve Mehmet Şerif Koç, Durak ailesinden Abdulkadir Durak, Aziz Durak, Saadettin Durak, M. Şirin Durak ve iki aileninde yakını Ramazan Süer katıldı.

Selçuk Kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı yaptığı konuşmada; Kırgınlıklarınızı sona erdirin, küçüklere sevgi büyüklere saygıyı, küçüklere anlatın, dini günlerinizi, bayramlarınızı birlik beraberlik ve barış içerisinde geçirmenizi istiyorum. Büyükler husumeti devam ettirirse küçükler aynı yolu izler. Sizler küçüklere barışı anlatarak, barış içerisinde birbiriniz ile kardeşçe yaşamalısınız. Gençler kavga ettiğinde siz büyükler devreye girip olayları yatıştırmalı daha da büyümesini ve husumete dönüşmesini engellemelisiniz, dedi.

Her iki aile fertleri de bu husumeti devam ettirmeyeceklerine dair birbirlerine ve Kaymakam Ayhan Boyacı’ya söz vererek kucaklaştılar. Barış toplantısı İlçe Müftümüz İsmail Satu’nun okuduğu dualar eşliğinde sona erdi.

kaymakam-baristirdi (1)

kaymakam-baristirdi (3)

YORUMLAR
  1. murat vesek dedi ki:

    emeği geçen bütün yetkilerden allah razı olsun