site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Arabanızı yıkatarak yenileyin

Arabanızı yıkatarak yenileyin
03.07.2015
A+
A-

Alfa Oto Yıkama (1)

Selçuklu iki genç işletmeci İbrahim Köyyerli ve Kemal Yılmaz, iş dünyasında yeni bir yatırıma imza attı. Oldukça kaliteli bir hizmet sunmak isteyen genç işletmeciler, Alfa Oto Yıkama ile Selçuklulara hizmet verecek.

Yıkadığımız arabalar yeniden doğuyor

Selçuk Sanayi sitesinde hizmet veren Alfa Oto Kuaför, deneyimli ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. İşletme sahipleri İbrahim Köyyerli ve Kemal Yılmaz yıkadıkları arabaların adeta yeniden doğduğunu söyledi.

Arabanın yıkama sonrasında göz alıcı olması gerektiğini belirten genç işletmeci İbrahim Köyyerli, “Araba konusunda çok titizim. Temiz araba bakımlıdır. Daha kaliteli hizmet vermek amacıyla bu sektöre adım attım. Tüm Selçukluları araçlarını temizletmeleri için beklediklerini söyleyen Köyyerli, İşimizi severek yapıyoruz. Bu sektörde markalaşmayı hedefliyoruz. Hizmetten ödün vermeden işimize devam ediyoruz. En ince detayına kadar temizlik yapıyoruz. En son araçların temizliğini kontrol edip müşterilerimize teslim ediyoruz. Aldığımız paranın hakkını da kuruşu kuruşuna veriyoruz” dedi.

“SEKTÖRE KALİTE GETİRECEĞİZ”

Daha titiz, daha kaliteli hizmet amacıyla bu yatırımı yaptığını kaydeden İbrahim Köyyerli, Alfa Oto Yıkama’da arabasını bir kez yıkatan araç sahiplerinin bir daha başka yere gitmeyeceğini belirtti. Deneyimli bir ekibe sahip olduğunu ifade eden işletme sahibi, iç-dış yıkama, detaylı temizlik, motor-boya koruma, pasta, cila gibi birçok hizmeti verdiklerini kaydetti. Arabaların temizliği konusunda oldukça titiz olduğunu ifade eden İbrahim Köyyerli, verecekleri hizmetle sektöre kalite getireceklerini belirtti.

Alfa Oto Yıkama (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN.Dumanlı Kentin Puslu Çocuğu.

  2. Anonim dedi ki:

    Eyvallah dostum Allah razı olsun 🙂

  3. Anonim dedi ki:

    Allah iş açikligi versin hayirli uğurlu olsun allah utandirmasin

  4. Ziege dedi ki:

    Sn. Yilmaz’a ve Sn. Köyyerli’ye yeni islerinin hayirli olmasini ve girisimlerinin devamliligini dilerim.