site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ar Damarındaki Çatlak

04.04.2015
A+
A-

huseyin-tasyakanTürkiye’ de bir medya grubu var ki değerli okuyucular, 13 Yıldır izledikleri yayın politikalarını tarif etmek için öyle uzun uzadıya cümleler kurmaya gerek yok. Başlıktaki cümle tam olarak bu yandaş medyayı tanımlayan bir ifade olsa gerek.

Ve ülkemizde belli bir kesim var ki; 13 yıldır iktidarın vesayeti altına girmiş, satılmış bir medya grubunun kendilerine servis edilen yalan dolanıyla kandırılmaktadır.

AKP iktidarının başlangıcıyla beraber,vatandaşa bilinmesi gerekenler değil, yönetimlerinin asla sorgulanmamasını sağlayacak hurafeler bu omurgasızlar tarafından haber adı altında servis edilmiştir.

Gazeteci kılığına girmiş, bu ar damarı çatlamışların fitne fesadıyla ciddi bir kesim de, kendi ordusuna, aydınlarına, eğitim ve çağdaşlığa velhasıl insan onuruna düşman olmuştur.

13 yıldır her daim kandırılmaya müsait olan bu kesim, bu omurgasızların sakladıkları hakikatlerin peşine düşmek şöyle dursun; kendi içlerinde konuşmaktan bile korkar hale gelmiştir.

Bugün itibariyle bu inançlı (!) kesim, kendileri yüzlerce korumayla gezerken; makamında katledilerek şehit edilen Cumhuriyet Savcısını koruyamayanları da sorgulamayacaktır eminim.

Onlar bunu yapmak yerine, o koruma ordusuyla gezenlerin kullandığı ‘’Kefenimiz cebimizde geziyoruz’’ gibi beylik laflarını manşet yapan yanaşma takımının uyuttuğu saftiriklerden olmaya devam edecektir. Zira dün yaptıkları bugün yapacaklarının aynasıdır. Daha 2010 referandumunda, AKP cenahının gerçek niyetini anlayanlar bas bas bağırırken; onlar, iktidara kulluk eden o satılmış kalemlerin ‘’ileri demokrasi’’ dolmalarını yutmaktaydılar.(bu gün o referandumun ve peşi sıra gelen AKP politikalarının sonucu olarak Türkiye’nin demokrasi ve hukuk açısından nasıl bir zillete mahkum olduğu ayan beyan ortadadır !)

Aklı selim düşünenlerin tüm uyarılarına rağmen, 4+4+4 formüllü eğitim sisteminin bu ülkenin çocukları ve geleceği açısından ciddi bir felaket olduğunu görmek yerine; Sırf padişah hazretlerinin (!) gözüne girmek için yalakalık edenlerin ‘’dört dörtlük eğitim’’ şeklindeki manşet manşet yalanlarına inananlar da, her daim aldatılmaya müsait o kesimdir değerli okuyucular.

KPSS sınav sorularının çalındığı iddiası karşısında, ailelerin ve çocuklarının mağduriyetini görmek yerine, bürokratlarını koruma telaşındaki iktidar sahiplerine şak şakçılık eden gazete haber ve manşetlerini ayet-i kelimeymiş gibi doğru kabul edenler yine bu saf vatandaşlarımız olmuştur ki; Bu gün itibariyle bu vatandaşlarımızın o hırsızlığın ispatlanması sonrasında, büyük bir pişkinlikle sus pus olan veya saray ağzıyla ‘paralel yaptı’’ diyerek (sanki, ne istediler de vermedik diyenler uzaylıymış gibi) feveran eden bu yandaşlığa prim vermesi de, artık bu ülkede saflığın hangi noktalara vardığının en hazin göstergesi olmuştur.

Sonuç olarak 13 yıldır yalan söyleyenlere, dün söyleyip yazdıklarından bugün çark edenlere inanan saf vatandaşlarımıza bir şey demeye de dilim varmıyor ama, bilinen bir sözdür;

Birileri sizi bir kez aldatmışsa kabahat sizin değildir, ancak ikinci defa aldatmışsa kabahat sizindir.

Ayrıca 13 yıldır sırf iktidara yaranmak ve durumdan nemalanmak üzere, her ayrı şartta ayrı yalan ve iftira ile habercilik veya gazetecilik yapanlar için başlıktaki şu ifadeyi açarak tekrarlamak isterim ki;

‘’Tıp ne kadar ilerlemiş olursa olsun, ar damarındaki çatlağa çare bulunmaz….!!!’’

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
6 Ocak 2024
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.