site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Aqua Fantasy’den Öğrencilere Kariyer Fırsatı

Aqua Fantasy’den Öğrencilere Kariyer Fırsatı
25.10.2012
A+
A-

Bu Üniversiteyi kazanan okula kaydını yaptırdığı günden itibaren iş bulma fırsatını yakalıyor.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & SPA ve Adnan Menderes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Yiyecek içecek işletmeciliği bölümü işbirliği ile üniversitelilere önce iş sonra kariyer fırsatı sunuluyor.

Üniversitenin ihtiyacı doğrultusunda belirlenen dersler, Aqua Fantasy Otel Genel Müdürü ve bölüm yöneticileri tarafından veriliyor. Bu kapsamda Yiyecek İçecek İşletmelerinde Planlama dersini Aqua Fantasy Otel Genel Müdürü Haluk ALAY, Hijyen ve Sanitasyon, Gıda Teknolojisi ile Endüstriyel Yiyecek Üretimi derslerini Hijyen Müdürü Ebru KIZILET UYSAL, Toplam Kalite Yönetimi ve Yiyecek İçecek Servisi derslerini Kalite Eğitim Müdürü Ali KARAYİĞİT ve Bilgisayarlı Muhasebe dersini Aquapark Muhasebe Şefi Rabia ÇEKEN vermektedir. Aynı eğitim kurumlarında lisans düzeyinde Turizm eğitimi almış bulunan başarılı otel yöneticilerinin üstlenmiş olduğu bu program sırasında mezun olacak öğrencilere rol model oluşturmaları açısından oldukça büyük fayda sağladığı gözlemlenmektedir.

Bu sayede öğrencilere sektör tecrübeleri aktarılırken, üniversite-sektör buluşması sağlanmış oluyor. Öğrenciler Aqua Fantasy Otel’de full time/part time çalışma fırsatı buluyor. Bunu yaparken de sadece Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü ile sınırlı tutulmayıp, Yüksekokulun diğer bölümlerinden gelen iş taleplerine de cevap veriliyor.

Üniversite mezunlarının bile iş bulma sıkıntısı yaşadığı günümüzde, ADÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nu kazanan öğrenciler,  Aqua Fantasy Otel’in kendilerine sağladığı fırsatla okula başladıkları ilk günden itibaren gelecek kaygısı yaşamadan iş bulma ve sektörde tecrübe kazanma imkânına kavuşuyor. Böylece öğrenciler derslerde öğrendiklerini pratiğe dökme ve para kazanma şansını yakalıyor.

DHA VEYSEL EROL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.