site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Aqua Fantasy Yeniliklerle Yeni Sezona Hazır

Aqua Fantasy Yeniliklerle Yeni Sezona Hazır
22.04.2013
A+
A-

DSC_0057Selçuk Pamucak Sahilinde bulunan Aqua Fantasy Otel 2013 Turizm sezonunda zirveye çıkmak için birçok yenilik yapıyor.

Selçuk Pamucakta ki beş yıldızlı 3600 yataklı Aqua Fantasy otel ve su parkı 2013 yılı turizm sezonunda müşteri memnuniyeti ve kalite artırımı için, var gücü ile yeniliklere imza atıyor.

Bu konuda konuşan Otel genel Müdürü Haluk Alay “ 2013 yılı turizm sezonunda yoğun bir şekilde Alman turist bekliyoruz.

Otelimizin açıldığı günden beri de devamlı takıp ettiğimiz anketler yaptığımız müşteri memnuniyeti anketlerinde turistler bizim mutfağımızı ne denli beğenseler de kendi ülkelerindeki yemeklerini de arar oldular.

Bu da bize aşçılarımızı Alman yemeklerine göre de eğitmemiz fikrini çağrıştırdı.  Öncelikle otelimizin tüm odalarında DSC_0078muazzam değişiklikler yaptık.

Daha sonrada dünyanın ünlü otellerinde gemilerinde aşçılık yapmış Avusturyalı olan ama Almanya’da yaşayan Alo ıs INWINKL ustayı bulduk getirdik.

Otelimizin aşçılarına Alman Mutfağı konusunda ve diğer ülkelerin mutfağı konusunda 10 gün kurs açtık.

Ünlü aşçı bizim aşçılarımızla ‘‘Günlük mutfak iş akışının analizi, Haccp tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları-Açık Büfe ve menü planlaması, analizi-Açık Büfe ve Alakarta Restoran için yemek tavsiyeleri ve bunların hazırlanması, Açık Büfe yapısı ve dekorasyonu konularında eğitim verdi ’’ dedi.
DHA VEYSEL EROL SELÇUK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.