site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Antalya’da Polise Ateş Açıldı: 3 Şehit

Antalya’da Polise Ateş Açıldı: 3 Şehit
04.10.2012
A+
A-

Antalya’ da devriye görevi yapan motorsikletli polis ekiplerine bir otomobilden ateş açıldı. 3 polisin şehit olduğu olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için bölgede özel hareket timlerince operasyon başlatıldı.

Antalya’nın TRT Caddesi’nde devriye görevi yapan motorsikletli polis ekibine saat 20.30 sıralarında kırmızı renkli bir otomobilden ateş açıldı. Olayda bir polis ağır yaralandı. Silahlı saldırı sonucu Antalya polisi alarma geçerken, kaçan otomobilin peşine çok sayıda polis düştü. Yaralanan polis, Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılıp tedaviye alındı. Polis ekipleri, saldırganların içinde bulunduğu otomobili Cezayir Kavşağı’nda durdurmak için barikat kurdu. Barikatı aşan otomobilin içinden yine polislere ateş edildi. Olayda 2 polis memuru daha yaralandı. Polisler Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürüldü. Hastanede tedaviye alınan 3 polisde şehit düştü.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam devriye görevi yapan motorsikletli polis ekiplerine açılan ateş sonucu 3 polisin şehit olduğunu açıkladı. 2 polisin şehit olduğu Akdeniz Üniversitesi Hastanesine giden Emniyet Müdürü Sağlam, 2’si burada birisi de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanenisinde olmak üzerine 3 polisin şehit olduğunu açıkladı. Olayın terörle ilgisi olup olmadığının araştırıldığını söyleyen Sağlam, otomobilin kaçtığı ormanlık alanda özel harekat timlerince operasyon yapıldığını söyledi. Gelişmeler üzerine Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Garzinon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gidip yetkililerden olay hakkında bilgi aldı.

VALİ ALTIPARMAK: “OLAY BİR ASAYİŞ OLAYI, SALDIRGAN ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ”
Antalya Valisi Ahmet Altıparmak , 3 polisin şehit olduğu olayın bir terör saldırısı olmadığını belirterek; “Olay bir asayiş olayı. Şahış ölü olarak ele geçirilmiş durumda. Söz konusu şahış 2009 yılında şizofren raporu almış. Çağrı Danışman isimli, 1980 doğumlu, Burdurlu bir vatandaşımız. 3 şehidimiz var, yaralı olan polisimiz yok”

Antalya Valisi, 3 polisin şehit olduğu olayın bir terör saldırısı olmadığını belirterek; ”Olay bir asayiş olayı. Şahış ölü olarak ele geçirilmiş durumda. Söz konusu şahış 2009 yılında şizofren raporu almış. Çağrı Danışman isimli, 1980 doğumlu, Burdurlu bir vatandaşımız. 3 şehidimiz var, yaralı olan polisimiz yok”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.