site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Antalya İstanbul Uçak Bileti

Antalya İstanbul Uçak Bileti
26.06.2019
A+
A-

Antalya’nın sıcağından ve neminden sıkılanlar için tam bir ilaç gibi gelecek İstanbul tatili, artık günümüz şartları sayesinde ve uçuşların kolaylaşmasıyla beraber artık daha ucuza Antalya İstanbul uçak bileti bulunabiliyor. İstanbul’a vardıktan sonra en yakın otobüse binerek şehir merkezine gidebilirken, gidebileceğiniz yerlerden bahsedelim;

Haliç üzerinde bulunan surlar, kara surları ve Marmara surlarını keşfederek işe başlayabilirsiniz. 1204 yılında Latinlerin, 1453 yılında ise Fatih Sultan Mehmet’in şehri feth etmesiyle artık bizlerin olan surları ziyaret edebilirsiniz.

Süleymaniye’de bulunan Rüstempaşa Camii’yi ziyaret edilerek dönemin mimari yapılarına kendinizi bırakın. 2003 yılında Avrupa üzerinde en güzel cami seçilen Rüstempaşa Camii, Mimar Sinan’ın en oranlı ve iç mimarisi en güzel camisidir. İçerisindeki çiniler ve işçiliği ile dönemin en güzel yapısı olmasıyla ünlüdür.

Fiyatı Ucuz Antalya İstanbul Uçak Bileti

Daha önce balık tuttuysanız ve biliyorsanız, palamut ve lüferi duymuşsunuz demektir. En yakın olta satıcısından olta alarak hemen Üsküdar sahiline inerek balık tutmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Balık tutmayı sevmiyorsanız İstanbul’da bulunan 7 tepeyi gezebilirsiniz. Aslında bu efsane Roma’dan gelmektedir. Konstantin Roma’da bulunan 7 tepe olayını İstanbul’a uyarlamıştır. Bu tepeler sırasıyla, Sultanahmet Bölgesi, Nuruosmaniye-Çemberlitaş gölgesi, Süleymaniye Beyazıt bölgesi, Fatih Camii’nin olduğu bölge, Yavuz Selim Camii etrafları, Edirnekapı Mihrimah Sultan Camii bölgesi ve Kocamustafapaşa bölgesidir. Siz de İstanbul’a gitmek istiyorsanız yapmanız gereken Tripoki sitesi üzerinden Antalya İstanbul uçak bileti ayırtmak. Bu siteye https://www.tripoki.com/tr/ucak-bileti/antalya-istanbul-ayt-ista üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.