site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Antalya / Belek / Üçkumtepesi

Antalya / Belek / Üçkumtepesi
28.01.2016
A+
A-

Antalya ülkemizin en değerli ve en çok tercih edilen turizm şehridir. Eşsiz bir tatilin keyfini yaşarken Kempinski Hotel The Dome ile kaliteli ve rahat bir konaklamalar yapın.

Antalya, Türkiye’nin turizm başkentidir. Her yıl 15 milyondan fazla turisti ağırlayan Antalya, eşsiz olanaklarıyla göz bebeği olmayı başarmıştır. Tarihi alanlara yakın olması, mükemmel doğası, eşsiz bir denize, mavi bayraklı plajları ve muhteşem kumsallarıyla geçmişten günümüze kadar uzanan güzelliği taçlandırmasını bilmiş, ve mükemmel tatil olanaklarını, eşsiz konaklama hizmetleriyle birleştirerek güzel bir tatil geçirmenizi hedeflemiştir. Bu son derece doğru bir yaklaşımdır zira dünyanın hiçbir bölgesinde Antalya otellerinin vermiş olduğu hizmet kalitesini bulamazsanız. Kempinski Hotel The Dome ise Antalya otellerinin göz bebeği olarak karşınıza çıkar. Gezinomi.com dan detayları öğrenebilirsiniz.

Kempinski Hotel The Dome, Antalya’nın Belek ilçesinde faaliyet gösteren beş yıldızlı Antalya otelleri arasında dikkat çeker. Eşsiz doğası ve konforlu seçenekleri ile size en güzel tatili sunmayı amaç edinen Kempinski Hotel The Dome, özel Selçuklu Mimarisinin eşsiz yansımalarını size ulaştırır. Kempinski Hotel The Dome da kapalı ve açık yüzme havuzları, hamam, sauna, masaj, spor salonu, spa, tenis ve golf severler için golf sahası ile mükemmeli sunmak ister. Ultra her şey dahil hizmet sistemi ile sabah, öğle ve akşam yemeklerinizde rahat edecek, ara öğünlerde aperatif ve içecek servisleri ile daha da keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Otel içerisinde yeme içme olanakları son derece geniş. Eşsiz güzelliklere mükemmel damak tadlarıyla destekleyebilmeniz için Cilantro A’ la CArte Restoran (İtalyan Mutfağı), Trader’s Spice A’ la Carte Restoran (Uzakdoğu Mutfağı) gibi iki ala carte ve açık kapalı yemek alanlarıyla ultra her şey dahil hizmeti sunuyor. A’la Carte Restoranlar rezervasyonlu olup minimum 7 gece konaklamalarda 1 defa ücretsizdir. Geçerli Konsept Saatlerinde Sabah, Öğle ve Akşam açık büfe yemekler, gün içerisinde Snack, ikramlar, yerli ve bazı yabancı alkollü alkolsüz içecekler ücretsizdir.Belirtilen hizmetler dışındaki tüm ekstra hizmetler ücretlidir.

Antalya’nın en iyi balayı otelleri arasında yer alan Kempinski Hotel The Dome, yeni evlenen çiftlere ise balayı ayrıcalıkları sunmaktadır. Odaya Hoşgeldiniz Mektubu ve Özel oda süslemesi, Ücretsiz A ‘la Carte Restoran kullanımı (Uzakdoğu & İtalyan), İstenilen bir gün odaya kahvaltı servisi, Odaya meyve sepeti, lokum, kuruyemiş, köpüklü şarap ve çikolata ikramı, Müsaitlik doğrultusunda erken giriş ve geç çıkış, %10 Spa indirimi gibi ayrıcalıklar yeni evlenen çiftleri bekliyor olacak.

Lüksün en güzel örneklerini Kempinski Hotel The Dome odalarında görebilirsiniz. Özenle dekorasyona sağlanmış odalarda bulabileceğiniz bazı standart donanımlar arasında Balkon, Banyo, Duş, Saç Kurutma Makinesi, Mini Bar, Mutfak, Müzik Yayını, Oda Kasası, Merkezi Klima, Telefon, Uydu Yayını, LCD Televizyon, Wireless İnternet, Küvet, Kahve & Çay, Çalışma Masası, Su Isıtıcı, Yüzme havuzu gibi malzeme veya kullanım araçları yer alıyor.

70 dönümlük devasa bir arazi üzerine kurulan ve eşsiz büyüklükte bahçelere sahip olan Kempinski Hotel The Dome, denize sıfır konumu ve mavi bayraklı plajıyla eşsiz bir güzelliği size sunar. Tesiste kullanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz uygulamalar arasında Pavillon, Plaj Havlusu, Şezlong, Açık Havuz, Şemsiye, Isıtmalı Kapalı Yüzme Havuzu, Aktiviteler, Aerobic, Animasyon, Beach Voley, Bilardo, Canlı Müzik, Dalgıçlık Okulu, Dart, Fitness, Futbol, Golf,Hamam, Masa Tenisi, Masaj, Sauna, Tenis Kortu, Jakuzi, Atari Oyunları, Tenis Ekipmanları, İnternet Cafe, Play Station, Wellness Merkezi, Boccia, Buhar Odası, İmport İçkiler, Çocuklar İçin Çocuk Animasyonu, Çocuk Havuzu, Çocuk Kulubü, Çocuk Parkı, Özel Çocuk Bakımı, Çocuk Büfesi, Çocuk Oyun Alanı uygulamalara ulaşabilirsiniz. Kempinski Hotel The Dome eşsiz bir tatili size sunmayı amaçlıyor. Ultra lüks bir ortamda ultra lüks uygulamalar ile tatilinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Size sunulan imkanlardan sonuna kadar yararlanabilmenin vermiş olduğu mutluluk ile Antalya Belek mevkisinin en güzel otellerinden birisi olan Kempinski Hotel The Dome, mükemmel bir tatili yaşamanız için her türlü imkanı sizlere sunacaktır. Size kalansa sadece bu güzel tesisin keyfini sürmek olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.