site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anneler Pamucak Tesislerinde Buluştu

Anneler Pamucak Tesislerinde Buluştu
05.05.2019
A+
A-

Selçuk Belediyesinin desteği ile CHP Selçuk Kadın Kollarının düzenlediği Anneler Günün etkinliğinde konuşan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yerel seçimlerde ilçe örgütü olarak kazanılmış olan zaferde kadınların inanılmaz büyük bir etkisi olduğuna dikkat çekerek; “Bu nedenle gönlü anne olan kadınların, bizlerle birlikte omuz omuza çalışan kadınlarımızın her birinin öncelikle yüreğinden öpüyorum. İyi ki varsınız; hep var olun” dedi.

Selçuk Belediyesinin desteği ile Anneleri Pamucak Sosyal Tesislerinde buluşturan CHP Selçuk Kadın Kolları, etkinliğe katılan anneler ile birlikte piknik yapıp lokmalarını paylaştılar. Partisinin Selçuk İlçe Kadın Kollarının hazırladığı Anneler Günü Pikniğine katılan Başkan Sengel, alanda bulunan tüm annelerin tek tek ellerinden öptü, onlara sohbet etti.

Anneler Günü etkinliğini düzenleyen CHP Kadın Kollarına teşekkür eden Başkan Sengel; “Ana yüreğine sahip olan kadınların başaramayacağı hiçbir şey yoktur diyoruz. Biz güzel bir ekip olduk. Beraber çok daha güzel işler yapacağız. İyi ki varsınız; hep var olun” dedi.

Annelik kavramının çocuk sahibi olmanın çok daha ötesinde bir duygu olduğunun altını çizen Başkan Sengel; “Annelik denilen şey vicdanı kapsıyor. Annelik dediğimiz şey evladınla birlikte başka çocuklara olumlu bakmayı karşılıyor. Annelik dediğimiz şey, merhameti içine alıyor. O yüzden ana yüreğine sahip babaların da Anneler Günü’nü kutluyorum. Biz bu seçimleri vicdanla aldık; merhametle aldık. Biz bu seçimleri iyimserlikle aldık. Biz bu seçimleri ana yüreğiyle aldık. O yüzden kendimi çok huzurlu hissediyorum” diyerek, tüm Annelerin Anneler Günü’nü bir kez daha yürekten kutladığını belitti.

CHP Selçuk Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kaçer ise yaptığı konuşmada; etkinliğe ilgili gösteren ve kendilerini yalnız bırakmayan tüm Annelere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.