site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anne ve Babasının Adını Yaşatmak İçin Çok Amaçlı Salon Yaptırdı

Anne ve Babasının Adını Yaşatmak İçin Çok Amaçlı Salon Yaptırdı
29.12.2013
A+
A-

ANNE BABSININ ADINI YAÞATAN CENK SÖZER ONUR BELGESÝ ALDI DHA VEY

Babasının ve Annesinin Öğretmenlik Yaptığı Okula Onların Anısına Çok Amaçlı Salon İle Rehberlik Servis Odası Yaptırdı.

ODALARI SON TEKNOLOJİK ALETLERLE DONATTI

Selçuk’ta 1927 yılında ilk kez yapılan okula “İsabey İlk mektebi,” daha sonra İlkokulu, daha sonra İlköğretim okulu ve Şimdide İlkokulu ve ortaokulu olarak isimler verildi. 85 yıl içerisinde okul üç kez yeniden yapıldı. Bu öğretim yılında da bir ay önce yapımı bitirilerek eğitim öğretime açıldı. 1960–1970 li yıllarda İsa Bey İlkokulunda görev yapan ve ikiside rahmetli olan Yılmaz ve Mualla SÖZER adını yaşatmak için oğulları Cenk SÖZER okula Çok amaçlı bir salon ile rehberlik servis odası yaptırdı.  Salonda 1927 yılından beri bu okulla ilgili iz bırakanlar köşesi de yer alacak. Çok amaçlı toplantı ve seminerler yapılabilecek. Salon son sistem gereksinim olan teknik aletlerle donatıldı.

Cenk SÖZER’e bu hizmetinden dolayı okulun Hitti HOTEL de düzenlenen 85. yıl gecesinde Selçuk Kaymakamı Ayhan BOYACI tarafından plaket ve onur belgesi verdi.

Haber: DHA – VEYSEL EROL – SELÇUK

ÝLK ÖÐRENCÝ MEHMET SARIDEDE OÐLU, CENK SÖZER OKUL MÜDÜRÜ SEZAÝME

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.