site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ankaralı Namık Hayatını Kaybetti

Ankaralı Namık Hayatını Kaybetti
19.10.2015
A+
A-

ankara-li-namik-hayatini-kaybetti

Ünlü şarkıcı “Ankaralı Namık” olarak bilinen Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7’nci katından düşerek hayatını kaybetti.

“Ankaralı Namık” ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7″nci katından düşerek hayatını kaybetti. Oyun havaları ile adından söz ettiren Ankaralı Namık, şarkılarıyla ve katıldığı programlarla herkesin sevgisini kazanmıştı. Olayın intihar mı, yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği araştırılıyor.

İNTİHAR ETTİ

Hastanede yapılan ilk incelemeye göre yapılan inceleme sonucunda Uğurlu’nun intihar ettiği anlaşıldı. Yakınları sinir krizi geçirdi.

BALKONA HAVA ALMAK İÇİN ÇIKMIŞTI

Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. “Ankaralı Namık” ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Uğurlu bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten 7. Kattan yere düştü. Ağır yaralanan Uğurlu, ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GEÇTİĞİMİZ EYLÜL AYINDA TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Ankaralı Namık, geçtiğimiz eylül ayında otomobiliyle Ankara’dan Çankırı’ya yaptığı yolculuk esnasında eşi Nebahat Uğurlu’yla birlikte ağır bir trafik kazası geçirmiş, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşmuştu.

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçımız Ankaralı Namık ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anılmıştır. Ankaralı Namık aslen Muş’ludur. Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankaranın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.

Ankaralı Namık (1)

Ankaralı Namık (2)

ankarali-namik-hayatini-kaybetti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.