site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Anıtkabir Yolcularına Coşkulu Karşılama

Anıtkabir Yolcularına Coşkulu Karşılama
07.11.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen Anıtkabir ziyaretine trenle katılanları Selçuk Garı’nda Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve CHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte büyük bir halk kitlesi karşıladı.

Ellerinde karanfillerle trenin gara girmesini bekleyen Başkan Ülgür ve Selçuk Halkı Anıtkabir yolcularını alkışlarla karşıladı.

30 saatten fazla süren tren yolculuğuna rağmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmış ve ona saygı ve bağlılığını sunmuş olmanın verdiği enerjiyle son derece mutlu görünen Anıtkabir yolcuları da garda bekleyen kalabalığı ellerindeki Türk Bayrakları ve sloganlarla selamladı. Anıtkabir yolcuları kendilerini karanfillerle karşılayan Başkan Ülgür’e bu güzel organizasyonu düzenlediği için teşekkür ederken Başkan Ülgür de bu önemli ziyaretin hiçbir aksaklık yaşanmadan tamamlanmasını sağlayan tüm görevlilere ve katılarak ya da manevi anlamda destekleyerek güç veren tüm Selçuklulara teşekkür etti.

SELÇUKLULAR ANITKABİRDE VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r9WJPgAHfCY&feature=plcp[/youtube]

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    sayin belediye baskanimiz vefa bey çok gurur verici bir olaya imza atmistir ve yine tarihlerde yerini almistir. kendilerini ve bu organizasyonda emegi geçen herkese sukranlarimizi sunuyoruz… SAYGILARIMIZ ile…

  2. Anonim dedi ki:

    süperdi süper….tbrklr başkanım

  3. Anonim dedi ki:

    böyle büyük bir organizasyonu başarı ile tamamladığınız için büyük tebrikler. Çünkü hiç kolay bir iş değil. Belediye başkanı H.Vefa ÜLGÜR’e ve tüm emeği emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

  4. Açıksözlü dedi ki:

    Süper olur tabi,kendi paranızla gitmeniz gereken yere benim paramla giderseniz süper olur. Başkana da çok güzel seçim propogandası olur. Ah keşke Atatürk hayatta olsaydı da Selçuk için harcanması gereken yüzbinlerce liranın ,6000 Selçuk’lunun yol parası için harcandığını görseydi,eminim bu tür yöneticilere söyleyeceği çok şeyi olurdu. Buradan, o geziye katılanlara soruyorum, bu kadar güzel bir amaç için yola çıktığınızı söylüyorsanız, niçin masraflarınızı kendiniz karşılamadınız? İşte o zaman bu organizasyon alkışlanırdı. Ama eminim de o zaman “Atasına saygılı” 1000 vatandaş çıkmazdı.

  5. efes dedi ki:

    doğru söylüyorsun sınırda yüzbinlerce teröristi benim vergimle besle adamın ülkesini bölmeye uğraş onlar helal belediye sosyal bir yerdir herşeyi maddiyatla düşünme .anlıyorumki akp taraftarısın dağıtılan buzdolapları kimin parasınla alındı unutma