site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Anaokulu Öğrencilerinden Çocuk Bayramı Töreni

Anaokulu Öğrencilerinden Çocuk Bayramı Töreni
25.04.2013
A+
A-

misketanaokulu-23nisan (1)

Özel Misket Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni yaptılar.

Özel Misket Anaokulunda yapılan törene okul müdürü, okul kurucusu, öğretmenler ve tüm öğrenciler, Atatürk ve  tüm Türk büyükleri için saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşını okuyarak törene başladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Sema Köseoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının anlam ve önemini açıklayan bir konuşma yaptı. Konuşmasında çocukların ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu, Atatürk’ün bunun için çocuklara bu bayramı hediye ettiğini açıkladı. Sözlerine çocukların ise tüm görevlerini, zor olsa bile yerine getirmelerinin önemini vurgulayarak devam etti ve tüm çocukların bayramını kutladı.

Daha sonra öğrenciler hazırlamış oldukları şarkıları ve şiirleri sundular. Ellerindeki bayrakları sallayarak coşkulu bir şekilde bayramı kutlayan öğrenciler, tören sonunda bayraklarını sallayarak okul içinde yürüyüş yaptılar.

misketanaokulu-23nisan (2)

misketanaokulu-23nisan (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.