site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ana Sınıfı Öğrencileri Selçuk Kızılay’ını Ziyaret Etti

Ana Sınıfı Öğrencileri Selçuk Kızılay’ını Ziyaret Etti
26.11.2013
A+
A-

8 eylül (2)

Selçuk’ta ki Ana Sınıfı Öğrencileri Selçuk Kızılay Şubesini ziyaret ettiler. Selçuk Kızılay Şube Başkanı Ramazan Koyuncu’nun sıcak karşılamasının ardından öğrencilere yetkililer tarafından Kızılay’ın yararları, görevleri, tarihçesi, yurt içi ve yurt dışı hizmetleriyle, dünya çapında yaptıkları yardım çalışmaları anlatıldı. Türk Kızılayı’nın Afet hizmetleri, kan hizmetleri, eğitim hizmetleri, sağlık hizmetleri, sunumlar şeklinde aktarılarak Türk Kızılayı’nın faaliyet alanlarını öğrencilerin öğrenmesi sağlandı.

Kızılay Selçuk Şube Müdürü Ramazan Koyuncu minik öğrencilere ziyaret ve kan bağışının önemi hakkında yaptığı konuşmasında, öğretmenlere de teşekkür ederek öğrencilerin küçük yaşlarda kan bağışı konusunda bilinçlendirildiklerini söyledi.  Ramazan Koyuncu sözlerine şöyle devam etti; Kan bağışında olsun diğer faaliyetlerde olsun Türk Kızılay’ını vatandaşlarımıza anlatmak, sadece kan ve çadırdan ibaret olmadığını diğer hizmetlerde de Türk Kızılay’ının hem Türkiye’de hem Türkiye dışında uluslar arası platformda da her anlamda acının, ızdırabın olduğu her yerde insanlık için yardımcı olmak adına elimizden geleni yapmak için faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Genç yavrularımız, anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz bizlere ziyarete gelerek bilgiler alıyorlar. Her yıl daha çok öğrencilerin bizleri ziyarete gelmesi, okulların bu konuda öğrencileri bizim ziyaretimize getirmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bizlerde verdiklerimiz eğitimlerle birlikte hem yetişkinlerimizi hem de çocuklarımızı erken yaşta eğitme niyetindeyiz” şeklinde konuştu.

8 eylül (9)

belediye kreşi (3)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. derya kotak dedi ki:

    ck gzel ckmıslar