site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Amerikalı Aile Artemis Mabedine Hayran Kaldı

Amerikalı Aile Artemis Mabedine Hayran Kaldı
30.04.2014
A+
A-

atkinson-selcuk (2)

Amerika’dan Türkiye’ye tatil için gelen Chuck ( 70) ve Susan (65) Atkinson çifti Selçuk’a hayran kaldı. Emekli olan Atkinson çifti hayal ettikleri tatili gerçekleştirmenin heyecanını yaşarken, Türk Toplumu hakkında övgülerde bulundular. Bisiklet Taksi görünümlü pedalla hareket eden ve benzin sıkıntısı olmadan pedal çevirerek Uçakla geldikleri İstanbul sonrası Manisa’ya uğrayan çift ören yerlerini ziyaret etmek için Selçuk İlçesine geldi. İlçe merkezinde vatandaşların şaşkın bakışları arasında dünyanın yedi harikasından biri olan Artemis Mabedini ziyaret eden Atkinson çift, daha sonra pedal çevirerek yüzmek için Selçuk Pamucak plajına doğru denizde güneşlenmek ve yüzmek için pedal çevirerek gittiler.

Efes, Meryemana Evini ve Şirince’yi de ziyaret edeceklerini belirten Amerikalı çift, Türkiye ye ilk defa geldiklerini ve çok mutlu olduklarını belirttiler. Yaptıkları tatil planları gereği 60 ile 90 gün arasında uzun soluklu bir tatil yapacaklarını belirten Amerikalı aile. Türkiye’ye hayran kaldıklarını, Türkiye çok güzel bir ülke, Tarih ve doğa burada, her şey her yer muhteşem ve insanlar çok sıcak dedi.

Bu çerçevede Efes, Selçuk tarihi antik ören yerlerini de ziyaret ettikten sonra, Selçuk’tan Kapadokya’ya gideceklerini belirten Atkinson çifti, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirttiler.

HABER: Veysel ErolMehmet Uyaroğlu

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


Chuck and Susan Atkinson Selçuk'ta

atkinson-selcuk (1)

YORUMLAR
  1. Pamucak Güzeli dedi ki:

    selçuğa gelipte hayran olmayan kim var ki, herşeyi ile süper bir memleket son zamanlarda biraz insanlar bozuldu ama olsun yine de selçuk bizim vatanımız toprağımız bu arada haberi yapan arkadasa helal olsun almanca ingilizca her dil var, tam bir turizm habercisi gibi