site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Altınordu’dan Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Altınordu’dan Başkan Bakıcı’ya Ziyaret
17.04.2014
A+
A-

ALTİNORDU-SELCUK (2)

İzmir Altınordu Spor Kulübü Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İzmir Altınordu Spor Kulübü Turnuva ve Kamp Organizasyonları Etkinlik Yöneticisi Gökhan Göktürk ve Tesisler İdari Direktörü Tuncay Dalgıçer Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Bakıcı ‘ya Altınordu Spor Kulübü olarak hayırlı olsun dileklerini ileten İzmir Altınordu Spor Kulübü Turnuva ve Kamp Organizasyonları Etkinlik Yöneticisi Gökhan Göktürk Başkan Bakıcı ‘ya takım formalarını ve flamalarını armağan etti. Başkan Bakıcı’yı 18 – 20 Nisan 2014 tarihlerinde Selçuk Arvalya mevkiinde yer alan Altınordu Spor Tesislerinde yapılacak U-12 Uluslararası Futbol turnuvasına davet etti.

ALTİNORDU-SELCUK

YORUMLAR
  1. SON SÖZ dedi ki:

    ANLAMADIĞIM ŞEY ŞU: KİMSE İŞTEN ÇIKMAYACAK. NE GÜZEL İŞ O ZEYNEL HOCA. ALLAH HER MUHALEFETE SENİN GİBİ BİR İKTİDAR VERSİN. YANİ SEN ŞİMDİ SANA SENİN ELİN KANLI O YÜZDEN SIKMAM DİYENİ ORADA HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ OTURTACAKSIN, ARKANDA AYLARCA PERİŞAN OLANLARA DÖNÜP BÜTÇE YETERSİZ NE YAPALIM DİYECEKSİN. YEMEZLER HOCA. 1-2 YIL AKP DE DURURUM. YATIRIMLARI KAPAR CHP YE KAÇARIM GİBİ BİR HESABIN VARSA TUTMAZ. TUTTURMAYIZ BİLESİN……..

  2. çiko dedi ki:

    son söz yukardaki haberi okumadın galiba bune perhiz bune lahana turşusu zeynel başkan sizin iyice beyninizi sulandırmış hamen bir beyin cerrahına gözükün maazallah hafızanızı kaybedersiniz sonra