site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Altın Madalya Bekliyoruz Gençler

Altın Madalya Bekliyoruz Gençler
21.11.2012
A+
A-

Torbalılı 8 sporcumuz yarın dünyanın ilgiyle takip edeceği ringlere çıkacak. Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan sporcularımız, altın madalya ile dönüp bu gururu yaşamak ve yaşatmak istiyor.

22-25 Kasım tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan ve 13 ülkenin katılacağı OSport Savunma Sanatları Federasyonu’nun düzenlediği Muay Thai Dünya Şampiyonası’na katılacak olan sporcularımız, bugün yola çıkıyor. Türkiye’yi bu müsabakada temsil edecek olan Torbalılı 8 genç sporcu, şampiyonadan mutlak galibiyetle dönmeyi istiyor. Dünya Şampiyonası’na ilçeden katılan Hamdi Kuzgun, Ali Rıza Kavmaz, İdris İpek, Yasin Kıllıbacak, Cüneyt Bozan, Zekeriya Keserek, Tuncay Saraç ve İrfan Özbek, dünya şampiyonasından altın madalyayla dönüp bu gurur yaşamak ve yaşatmak istiyor. Dünyadaki birçok sporseverin dikkatle takip edeceği turnuvaya, askerde olan başarılı sporcu Hamdi Kuzgun özel izinle katılacak.

8 SPORCUMUZ RİNGE ÇIKACAK

Savunma sporlarında gösterdikleri başarılarla adından söz ettiren Torbalılı sporcular, Antalya’da düzenlenecek olan Muay Thai Dünya Şampiyonası için bugün yola çıkıyor.  2225 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya 13 ülke katılacak ve Türkiye’yi ise Torbalılı sporcular temsil edecek. Geçtiğimiz aylarda Niğde’de düzenlenen turnuvada dünya derecesi elde etmiş sporcular ile karşılaşmalarına rağmen üstün başarı sağlayan 8 sporcumuz, dünya şampiyonasından altın madalya ile dönmeyi hedefliyor.

KAVMAZ: ÇOK ÇALIŞTIK BAŞARACAĞIZ

Genç sporcular şimdiye kadar katıldıkları birçok turnuvadan büyük başarılar elde ettiler. Başta Hamdi Kuzgun’un olmak üzere tüm sporcuların tek sıkıntıları destek görememek. Aldıkları madalyalarla hem ülkemiz hem de Torbalı adına büyük gurur yaşatan sporcuların şimdiki en önemli hedefi ise dünya şampiyonası ringinden altın madalya ile inmek. Altın madalya ile döneceklerini söyleyen başarılı sporcu Ali Rıza Kavmaz, “Bu turnuva için çok çalıştık, çok emek verdik. Şimdi bunların karşılığını alma zamanıdır. Diğer arkadaşlarımla birlikte inşallah ülkemize altın madalyayı kazandıracağız.” dedi.
Kaynak: Büyük Torbalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.