site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

All Star Wedding Pine Bay da buluştu

All Star Wedding Pine Bay da buluştu
15.12.2017
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Pine Bay Holiday Resort otel muhteşem bir organizayona ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin en büyük düğün fotoğrafçı gurubu olan All star wedding üyeleri Pine Bay da buluştu. Ülkenin dört bir yanından gelen seçkin fotoğrafçılar hem otelin tadını çıkardılar hem de fotoğrafla dolu, dolu 3 gün geçirdiler. Levent Albeyoğlu’nun (Levent Fotoğrafçılık) Ev Sahipliği Yaptığı organizasyonda Eğitmen olarak ,ödüllü düğün fotoğrafçısı MASTER Sakis Batzalis katıldı. Workshop un ilk gününde ışık tekniklerini anlatan Batzalis İkinci gün otel içinde ve sahilde fotoğraf, pozlama hakkında eğitim verdi. Üçüncü gün ise Photoshopta rötuş tekniklerini katılımcılara aktardı. Son gün gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasında İstanbuldan Enes Özbay birinci, Aydından Mehmet Aksoy ikinci, Balıkesirden Fatih Gülyaşa üçüncü oldu. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri Master fotoğraf sanatçısı Sakis Batzalis Tarafından verildi.

Ayrıca büyük heyecanla beklenen All star wedding ‘in bir sonraki workshopu Levent Albeyoğlu tarafından Mardin de olacağı şeklinde açıklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.