site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ali Aşlık: Selçuk’u Alacağız

Ali Aşlık: Selçuk’u Alacağız
29.08.2013
A+
A-

AKP IZMIR MILLETVEKILI ALI AÞLIK SELÇUK AKP LILERE SEÇIM STARDI

Ağustos ayı Selçuk AKP ilçe yönetim Kurulu toplantısı, basının ve partililerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan İzmir Milletvekili Ali AŞLIK önemli konulara değindi.

Gezi olaylarında 7-8 ağaç sökülüp, başka yere dikilmek istendi diyen Aşlık, bu dikilme işlemi imara uygun olarak yapılacaktı. Ağaç dikme işlemleri için CHP’lilerin de oyu vardı. Gezi Parkı olaylarında bazı televizyon kanalları tarafından, Türkiye de savaş var, binlerce kişi öldü diye yansıtıldı. Tabii ki basının yurtdışına bunları böyle yanlış yansıtması sonrasında, ülke olarak biraz sarsıntılara yol açtı. Başka bir ülkede polise taş atamazsınız. Ama bizim ülkemizde polislerimiz hakaret gördü, zulüm gördü. Ben polislerimizi bu sabırlı davranışından ötürü tebrik ediyorum.

Dünyanın hiçbir yerinde demokrasi protestolarında, gezi parkı eylemlerinde olduğu gibi böyle olaylar yapılmaz. Ülke malına zarar verilmez. Buna protesto değil terörizm denir. Bunlar Türkiye’nin güçlenmesini engelleyen ayak oyunlarıdır. Ama Türk Milleti güçlüdür ve güçlü ordusuna sahiptir. Tankımızdan silahlarımıza kadar her şeyimizi kendimiz yapıyoruz, bir tek savaş uçağımız yok, onu da kısmetse yapacağız. Amacımız; Türkiye’yi daha ileriye taşımak diyen Ali AŞLIK sözlerine şöyle devam etti.

Önümüzde yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhurbaşkanlığı seçimi de, yerel seçimlerde olduğu gibi halkın oyu ile belirlenecek.  İlk etapta 2014 Mart ayındaki yerel seçimlerde biz bu süreci  doğru değerlendirir isek; Hedefimizde İzmir’i kazanmak ve İzmir’e hizmet etmek var. Görüyorsunuz 10 yılda 5 km lik metroyu bitiremediler diyen Ali AŞLIK, biz İzmir’e hizmet için geliyoruz dedi.

Ulaştırma bakanlığının şimdiki projesinde, Selçuk’tan Bergama’ya kadar metro olacak diyen Aşlık, Selçuk biraz daha canlanacak. Turistlerin gelme sayısı daha da artacak dedi. İzmir’e çok güzel şeyler yapmayı planlıyoruz ve bunların başında da Selçuk geliyor. Selçuk halkının gönlünde taht kuran adayımız olacak diyen Ali AŞLIK, sandıkta bir oya bile sahip çıkmak çok şeyi değiştirir. Dolayısıyla Sandıklara sahip çıkacağız. Masa başı oyun çevirenler bugüne kadar çok seçim kazandı. Bunlara izin vermeyeceğiz. Ben inanıyorum ki, güzel ve düzenli çalıştığımız sürece Selçuk’ta Ak Parti ile süslenen, geleceği pırıl pırıl parlak bir ilçe oluşturacağız diyen Ali AŞLIK konuşmasının sonuna doğru, çalışmanın öneminden bahsetti ve basına kapalı görüşmelere geçildi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

AKP SELÇUK DIVAN TOPLANTISI DHA VEYSEL EROL

ali-aslik-selcuk (1)

YORUMLAR
  1. ANONİM dedi ki:

    Arkadaşlar ,bu resmi bakıpta gülmemek elde değil,sadece resimlere iyi bakın,gerisini boşverin.

  2. kocausta dedi ki:

    siz selçuğu alın sonra tekrar konuşun..

  3. büyük iskender dedi ki:

    Hayalle yaşamayın

  4. APASASLI dedi ki:

    NE BU YAHU BAKKALDAN SİGARA MI ALIYORSUNUZ BEEEAAAA….

  5. LAZ OĞLU dedi ki:

    SELÇUK tan tan kız almakla seçimi alacağınızımı zannediyorsunuz o rüyadan biran evvel uyanın adayınız kim olursa olsun ne İZMİR nede SELÇUK size o zevki tattırmaz bebek katili denen şahsın kanlı elini sıkanlara pirim vermeyiz verdirmeyiz SELÇUK halkı aklı selimdir oyunu nereye vereceğini bilir sizin adayınız hariç sizler ne kadar sandıklara sahip çıkarsanız çıkın o sandıklardan çıkamazsınız boğulursunuz sizi sandıklara gömeceğiz yereldede geneldede ne mutlu TÜRKÜM diyene

  6. snipper dedi ki:

    alırsınız 🙂

  7. ANONİM dedi ki:

    adayınız HALİL DÜZTAŞ olursa şansınız var adam partisi için en çok çalışan tabiri caizse neferi gibi çalışan kişiyle itibar ederse olur diğer adaylarla olmaz yiğidi vurun hakkını yemeyin HALİL DÜZTAŞ IN SELÇUK ta herkesin işini bitiren çare bulan HALİL DÜZTAŞ tır diğer adayınıza sorun kimin işini yapmış adayınızı ona göre belirleyin dost tavsiyesi HALİL abi olursa vefa borcumu ödemek için oyum sizin başkası olursa asla vermem

  8. selçuklu dedi ki:

    fazla türk flimi izliyorsunuz galiba selçuk bunu yemez siz önce kendinize sahip çıkın resminiz herşeyi anlatıyor

  9. Anonim dedi ki:

    akepe nin adayı her kim olursa olsun kazanma şansı yok, selçuk bu zihniyete geçit vermeyecek.

  10. Anonim dedi ki:

    SELÇUKTA OSMAN ABİ VRKEN KİMSENİN ADAYLIK İÇİN HAKKI YOKTUR HEP BİRLİKTE PARTİMİZ OSMAN ABİ ETRAFINDA KENETLENMELİ VE SEÇİMİ ALMALIDIR. ADAY OLURSAN KESİN KAZANIRSIN OSMAN ABİ. SANA BAŞKANLIK ÇOK YAKIŞACAK.

    1. Anonim dedi ki:

      İlçemizde ne kadar da çok yalakalar varmış ya. her partide yerel seçimler öncesi kendini gösteriyor. hala Zeynel hocanın ortalarda olmadığından bahseden deve kuşları hoca şuanda bir devlet memuru. hala kafanız basmıyormu. Devlet memurları faal partiler içerisinde siyaset yapamaz. adaylık süreci başlar o zaman herşey ortaya çıkar. hoca hem görevini yapıyor hemde uygun olduğu günlerde ilçemize gelip selçuk halkı ile iletişimini her türlü sıcak tutup sorunlarını dinleyip kendisine göre görev verilip kazandığı taktirde çözüm yollarını bulmaya çalışıyor. Zeynel hocayı eleştiren yalakalar zeynel hocasız birşey yapamıyacağınızı sizde biliyorsunuz çünkü zeynel hocanın dürüstlüğüne ve belediyeciliği iyi bir derece bildiği için ve selçuk halkı üzerinZe çok iyi bir izlenim bıraktığı için her kesimden insan destekliyor. zeynel hocadan başka bir aday çıkarsa insanların oy vereceğinimi düşünüyorsunuz. Geçen seçimlerde partiye oy veren bir çok insan şuan şu veya bu sebeple partiye küskün ve bu küskünleri yeniden de partiye getirecek tek isim Zeynel hoca.Konuştuğum bazı yönetim kurulundaki aklı selim insanlar zeynel hoca olmadan birşey yapamıyacaklarının farkında olmayanlarda işallah böyle kısır çekişmelerin içine girmezlerde zeynel hoca sayesinde seçim alınır yoksa bu seçimde ak parti için üstan olur bunu bilesiniz. Görünen köy kılavuz istemez. macera aramayın yoksa o maceranın içerisinde boğulursunuz.

  11. eski selçuklu dedi ki:

    Yorumlara bakıyorum yaklaşık 10 yorum oy yonunde red:) ee birde benden ret etti 11 hala nasıl alıcaksınız selçuğu:)

  12. ANONİM dedi ki:

    osman vede halil arenada hep var zeynel nerede gören varmı armut piş ağzıma düş misali osman halil pişirsin o yesin olurmu beş yıldır öpülmeyen elleri optürmez selçuklular sözüm zeynele sandıklardada sağ gösterip sol vuracağız

  13. Anonim dedi ki:

    Belediye başkanlıkları ve meclis üyeliklerine teşkilatlardan kişiler aday gösterilmelidir.Aday gösterilecek olan kişilerin partide emek veren kişilerden seçilmesi lazım diyorum. Çünkü emek sarf eden makamın, mevkiinin değerini daha iyi bilir. Siyasetin dışında kalmış, elini taşın altına koymamış, seçim yaklaştıkça tanıdıklarını devreye sokup kısa sürede bir yere gelmeye çalışan ‘sonradan siyasetçiler’ olmamalı adayımız.
    Herkesin bilgi birikimi olabilir. Eğer siyaset yapmayı düşünüyorsa gider teşkilatında çalışır, emek sarf eder.

  14. Anonim dedi ki:

    sosyal demokrat zeynel..akp kurucusu osman ..hayırlısı olsun

  15. Anonim dedi ki:

    Ya hala gezi parkı olaylarında haklı olduklarını iddia ediyorlar. AKP genel başkanı parkı yapacağız yıkacağız dedi ne oldu yapamadı geri vites yaptı. Güçlü ordumuz var diyor ama ordu pasifleştirildi askeriyenin içi boşaltıldı. Selçuğu alacağız diyor. Siz önce istanbulu alabilecekmisiniz onu düşünün.

  16. Objektif dedi ki:

    Hükümet çıkarsın AB uyum yasalarını kalsın millet işssiz sizde ondan sonra oy bekleyin.Alt yapısı olmayan üstü süslü kandırmacılarla olmaz bu işler yemez bu millet beyler.Siz önce asgari ücreti işçi, emekli, esnaf ,memur ve çiftçi ne durumda bunların derdine çare bulun benzin mazot lpg vergilerle uçmuş gidiyor yetişen yok.Bunlardan bahsedin Sayın Vekilim teknolojiyi geliştimişin ama halkı fakirleştirmişin banka kredileri kredi kartları borçları milletin belini bükmüş kazandığı giderlerini karşılamıyor kısaca halk ekonomisi kalmamış bir ülkede bunları çözmeden bu siyaset olmaz.

  17. Serkan dedi ki:

    Selçuk size geçit vermeyecek bunu unutun.bakıyorum da resimlere şöyle bir…gülüyorum.nasıl ve neyin kafasıdır da bu demeçler kazanacağız gibilerinden geliyor:-)olmayacak emin olun boşuna uğraşıyorsunuz.bunca olaydan sonra 3. parti olmaya adaysınız.meydanları nasıl hükümet istifa diye inlettiysek sandıkları da inleteceğiz siz hiç yormayın kendinizi.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ!!!!!!

  18. Kamil dedi ki:

    Sizler N söylerseniz söyleyin fakat ben Selçuk’ta belediye başkanı olarak Osman BAŞTERZİ gibi iii bir insanı görmek isterim.

  19. Kamil dedi ki:

    Zeynel hocanın ak partiyle alakası yok o sait karahanlaak partili olmayanlarla dolaşıyor eğer böyle birisini ak parti aday yaparsa ak parti çok zavallıdır.Gönlüm osman abinin aday olmasıdır.Bugün gazete beyanatlarını okudum çok beğendim

    1. Anonim dedi ki:

      kamil sende vefacılardansın belli. zeynelin bile adı sizi korkutuyor. ah AH diyorsunuz. keşke hoca aday olmasada rahatça seçim alsaz. ne hocaymış ki bütün ilçeyi korkuttu. korkmayın korkmayın hocadan korkmayın ALLAH`IN izni ile hoca sizinde belediye başkanınız olacak merak etmeyin az kaldı bekleyin.AKP Hoca olmadan seçim kazanamayacağını çok iyi biliyor hele yönetimdeki çoğu insan bunu çok iyi biliyor eğer aday olmazsa başına gelecekleri de biliyorlar. o yüzden burda milleti gazlamayın akp hocasız selçukta hiç bir şey yapamaz birileri hastalanır. siz rahat olun hoca var oy var hoca yok oy yok

  20. ANONİM dedi ki:

    HALİL DÜZTAŞ ın yanındayız bugün yine çelenk töreninde HALİL vardı ZEYNEL nerde ZEYNEL hayal HALİL gerçek adaylık hakkıda HALİL DÜZTAŞIN olur

  21. Yaşar dedi ki:

    Ne demiş atalarımıztarlada izi olanın mahsuldesözü olur. Hoca ak partiye ne verdiki aday olacak

  22. Özgür dedi ki:

    Yüzde yüz aday osman abi olur halil abiyle arası çok iyi sema başkanla iyi milletvekilleriyle iyi halk adamı inşallah aday osman abi olur.

  23. Ayasuluk dedi ki:

    Siz ancak buradan havanızı alırsınız. Çıkar ve menfaat dağıtarak Selçuk ilçesinin onurunu satın alamayacaksınız.