site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ali Adıgüzel İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Ali Adıgüzel İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
16.05.2014
A+
A-

ali-adiguzel

Hepar Selçuk İlçe Başkanı Ali Adıgüzel Pazar günü yapılacak olan İzmir İl Kongresi için il Başkanlığına adaylığını açıkladı. Selçuk’ta iki yıldır HEPAR ilçe başkanlığı görevini yürüten Ali Adıgüzel mevcut il başkanının karşısında adaylığını açıkladı.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


Ali Adıgüzel Hepar Selçuk

YORUMLAR
  1. Selçuk Gençliği dedi ki:

    Başkanım bu iş sizin gibi mert delikanlı sözünün eri şahsiyete yakışır. İnşallah Anadolu Kartalı daha yükseklere erişecek .. Hakkınızda hayırlı olması dileğiyle başkanım.. Dürüstlüğünüzle kazanacaksınız.

  2. sercan eko dedi ki:

    siyasi olarak farklı görüşlerde olmam senin bu yürekli kararını takdir etmeyeceğim anlamına gelmiyor. kardeşim Allah gönlüne versin sen başkaları gibi, kukla olmadan inandığın dava için mücadeleni veriyorsun. hakkında hayırlısı.

  3. Anonim dedi ki:

    yolunuz açık olsun. ancak bir tavsiye vefa dan uzak durun.

  4. Anonim dedi ki:

    YEREL SEÇİMLERDE AKP İLE DİRSEK TEMASI YAP SONRA MİLLİYETÇİLİK NARALARI AT.

  5. Mümtaz Korkmaz dedi ki:

    Mücadeleci ruhunuz , emekleriniz , duruşunuz HEPAR’ı yükseğe taşıyacaktır.Başarılar.

  6. Anonim dedi ki:

    kendinden emin ne kadar gereksizler var. akp ile dirsek teması yapmışmış.. çok biliyorsunuz.. yıllardır nara atanları da gördük.

  7. selçuk dedi ki:

    Akp ile yapmış kötü mü oldu selcuk küçük recep tayyip erdoğan indan (vefa Ülgür) kurtuldu.

  8. Anonim dedi ki:

    Bu arkadaşa selçuk AKP ilçe başkanlığı yakışırdı…eee okadar koştu AKP ye… inşaat ruhsatlarını denetimden geçmeden alır artık.. …Samimi olduğu SELÇUK HEPARLI üyelere bile SELÇUKTA AKP ye oy verin demiş…AKP nin arka bahçesi bunlar…