site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Alex de Souza Fırtınası

Alex de Souza Fırtınası
06.04.2018
A+
A-

U12 İzmir Cup için Altınordu ve Petrol Ofisi’nin “yol arkadaşlığı” projesi olarak İzmir’e gelen Alex de Souza, Altınordu’nun Selçuk ve Kuşadası’ndaki tesislerini gezdi, Galatasaray efsanesi Metin Oktay’ın adını taşıyan tesislerdeki heykeli önünde poz verdi.

Alex’in ilk durağı Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi oldu. Altınordu’muzun gençleriyle tanışan, idari ve teknik kadro ile sohbet eden Alex, daha sonra Altınordu Başkanı  Seyit Mehmet Özkan ile kısa süreli ayak tenisi oynadı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Alex, tüm sahaları tek tek incelerken, kurulan sistem hakkında da kapsamlı bilgiler alıp bol bol fotoğraf çekti. Brezilyalı oyuncu, daha sonra ise U12 İzmir Cup’ın organize edileceği Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’ni gezdi. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Alex gibi örnek bir oyuncuyu konuk etmekten mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Alex, futbolculuğu, aile yapısı ve kişiliği ile tam bir örnek. Gençlerimizin Alex’i tanımasını kariyer planlarını onun gibi yapmasını arzu ediyorum” dedi. Alex de Souza, Cuma günü U12 İzmir Cup’ın başlama vuruşunu yapacak.

YORUMLAR
  1. halk dedi ki:

    yorumsuz