site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Alan Tarama Cihazı Hangi Amaçla Kullanılır?

Alan Tarama Cihazı Hangi Amaçla Kullanılır?
08.02.2018
A+
A-

Yer altındaki değerli madenleri, mağara ve su kaynağı gibi doğal oluşumları, toprak altındaki tünel, mezar gibi boşlukları tespit etmeye yarayan alan tarama cihazları, fonksiyonları bakımından çeşitliliğe sahiptir. Dedektör fiyatları arasındaki farklıların nedeni de bu ihtiyaca yönelik değişen özelliklerdir. Bu nedenle doğru cihazı bulmak için birkaç modeli incelemek ve cihazların teknik özelliklerine bakmak gerekir.

Bulabildiği maden sayısı, derinlik ve alan mesafesi, yer altındaki boşluk ve tünel tespiti gibi özelliklerine bakıldığında geniş bir ürün ve fiyat çeşitliliğine sahip olan alan tarama dedektörleri, dehadedektor.com.tr web sitesinde detaylı bir şekilde incelenebiliyor. Hobi ya da profesyonel amaçlı ihtiyaçlara göre, uygun fiyatlarda dedektör çeşitleri bulunan Deha Dedektör’de aynı anda birçok cihaz teknik özellikleriyle birlikte incelenebiliyor ve böylece en doğru seçim yapılabiliyor. Kısa mesafeli ya da uzun mesafeli, yüzeye yakın ya da yerin derinliklerinde maden arama ya da farklı hedeflerinize ulaşabileceğiniz alan tarama dedektörünü dehadedektor.com.tr web sitesinden hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Alan tarama cihazlarının çalışma prensibi

Alan tarama cihazı ile değerli maden aramadan önce ilk olarak hedef tespit edilmelidir. Hedefin tespiti netlik kazandığında cihaz, hedefin derinliğini ve büyüklüğünü doğru tayin edebilir. Cihazın çubukları, bulduğu madene göre şekil alır ve net mesafeyi kumandasında yer alan ekranda gösterir. Bu tip bir alan tarama cihazı ile hobi amaçlı yüzeye yakın taramalar yapılabilmektedir. Aynı zamanda, doğada hedef belirlemeden belli bir mesafe aralığındaki değerli madenleri tespit edebilen alan taramalar da vardır. Özellikle madenin cinsine göre arama yapan cihazlar, kapsamlı bir alan taramasında tercih edilen dedektör türleridir. Profesyonel kullanımlı alan taramaların bazı modellerinde, aranan elementi hafızaya kaydetme, zemin derinliğine göre ayarlama gibi güçlü sinyal özelliklerine rastlanabilmektedir. Dedektör fiyatları incelendiğinde fiyat farklılıklarının gözlemesinin nedeni de cihaza göre farklılaşan bu teknik özelliklerdir. Uygun fiyatlı dedektör satın almanın en avantajlı yollarından biri de 2. el define dedektörü modellerini incelemektir. Deha Dedektör’de bütçenize uygun dedektörü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Değerli madenleri aramak için öncelikle amaç belirlenmeli ve arazide arama yapılacak mesafe ve derinlik tespit edilmelidir. Sonrasında cihaz özellikleri incelenerek, en uygun dedektörü kolayca bulabilirsiniz. Arazi taramalarınızda en net sonuçları elde edebileceğiniz, kolay kullanımlı en iyi altın dedektörüne dehadedektor.com.tr web sitesinden sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.