site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

AKP’li küfürcü Vekil Zeyid Aslan’dan Kadın Gazetecilere Taciz

AKP’li küfürcü Vekil Zeyid Aslan’dan Kadın Gazetecilere Taciz
12.07.2013
A+
A-

4167

TBMM Genel Kurulu’nda CHP Milletvekili Kamer Genç’e ağır küfürler edince, TBMM Böcek Araştırma Komisyonu Başkanlığı’ndan istifa etmek zorunda kalan AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bu defa kadın gazetecilere ’taciz’ içeren ifadelerle hakaret etti.

AK Partili Zeyid Aslan yine ağzını bozdu
AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bir gazetede çıkan uyuyan fotoğraflarına sinirlenerek, hıncını Meclis kulisinde oturan kadın gazetecilere, “Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam, bu ahlaksızlık olur değil mi? Ama sizinki gazetecilik oluyor?” diye hakaret etti.

TBMM Genel Kurulu, Torba Yasa tasarısı nedeniyle gecenin geç saatlerine kadar çalıştığı için, AKP kulisinde çok sayıda milletvekili, Meclis bahçesindeki kanepelere uzanıp uyuması dikkat çekiyor. Bazı milletvkeillerinin de fotoğrafları basına yansıdı. Bu fotoğraflardan birinde ayakkabılarını çıkarmış halde bahçede uyurken görüntülenen Zeyid Aslan’ın fotoğrafı Sözcü Gazetesi’nde yayınlandı. Ancak fotoğraf Aslan’ı çok kızdırdı.

Aslan, TBMM’de iktidar kulisinin bahçesinde rastladığı bir grup gazeteciye hakaret etemeye başladı. Aslan, Sözcü’deki haberi kastederek, “ Bir dahaki dönem hiçbir gazeteci buraya giremeyecek. Sizi buraya sokturmayacağım. Elimden ne gelirse yapacağım. Bunu mücadelesini vereceğim. Siz bu yaptıklarınızı gazetecilik mi sanıyorsunuz? Biz de insanız yoruluyoruz. Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam bunların gerçeği bu diye ahlaksız olurum değil mi? Ama sizinki gazetecilik oluyor” diye hakaret etti.

akpli_kufurcu_vekil_zeyid_aslandan_kadin_gazetecilere_taciz

YORUMLAR
  1. İSİM SOYiSİM dedi ki:

    bastırılmış “…. ARA” mereklılarından oluşan bu partinin seviyesini kendine yakıştıran hemşehrilerim bu partiye oy vermeye devam etsinler. tabi özellikle de kadınlar.. bu cümleleri duyup ya rabbi şükür diyosanız verin oyunuzu.

  2. RÜZGAR dedi ki:

    HER FIRSATTA İNSANLARIN YATAK ODALARINA GİREREK ÇOCUK SAYISINI BELİRLEYEN BİR BAŞBAKAN İLE BAŞBAKANIN GÖ…… KILI OLAN KADINLARIN SEÇTİĞİ MİLLETVEKİLİNDEN BAŞKA NE BEKLENİR Kİ… AKILLARI FİKİRLERİ BELDEN AŞAĞIDA..

  3. Hasan DURUCAN dedi ki:

    Terbiyesiz, o söylediğin fotoğrafları ilk önce ailenden başla çekmeye !

  4. SELÇUK dedi ki:

    Benim aklım almıyor kadınlar hala nasıl bunlara oy veriyor terbiyesiz.