site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AKP’de Aday Adaylığı Talepleri Ankara’ya İletildi

AKP’de Aday Adaylığı Talepleri Ankara’ya İletildi
08.10.2013
A+
A-

OMER-CİHAT-AKAY-ATİLA-KAYA

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya ile birlikte Ankara’ya giderek, yerel seçim öncesi teşkilatlardan aday adayı olmak isteyen isimleri genel merkeze bildirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, İzmir İl Koordinatörü Erol Kaya ile görüştüklerini belirten Akay, “Hafta sonu Çeşme’de ilçe başkanlarımız ve ilçe koordinatörlerimizle bir araya gelmiştik.

Orada yaptığımız ikili görüşmeler ve istişareler neticesinde, yerel seçimde aday adayı olmak isteyen teşkilat mensuplarımızın taleplerini almıştık. Bu talepleri genel merkezimize götürdük ve Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem’e, İl Koordinatörümüz Erol Kaya’ya sunduk. Burada yapılacak değerlendirmeler ve karşılıklı istişarelerin sonucunda aday adayı olmak isteyen teşkilat mensuplarımızla ilgili bir karara varılacak. Sürecin herkes için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

SELÇUK’TA İLÇE BAŞKANI ADAY DEĞİL, TEŞKİLAT BAŞKANI ADAY
İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Başterzi’nin resmen başvuru yaptığı Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi gibi isimlerin de düşündüğü adaylık için İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen “yokum” dedi. Heyete görevi talip olmadığını açıklayan Yeşilçimen’in 6 kişinin meclis üyeliği için isim verdiği öğrenildi. Selçuk’ta Yeşilçimen tarafından “aday adayı” olarak sunulan isim ise Teşkilat Başkanı Halil Düztaş oldu. Yeşilçimen’in Düztaş’ın talebini ilettiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.