site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

AKP İzmir Kuşadasında Kampa Giriyor

AKP İzmir Kuşadasında Kampa Giriyor
18.01.2013
A+
A-

AKP-KUSADASI-KAMPBakan Yıldırım ve Günay’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarının da katılacağı Kuşadası kampının programı belli oldu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı” Kuşadası’nda start alıyor.

Pine Bay Holiday Resort Otel’de gerçekleştirilecek olan kamp iki gün sürecek. Toplamda 644 partilinin katılacağı kampın açılış konuşmasını AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay yapacak. 19 Ocak’ta, kampın ilk gününde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay birer konuşma gerçekleştirecek. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, AK Parti İzmir İl Koordinatörü TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Erol Kaya, TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu ve Akademisyen Dr. Şaban Kızıldağ kampın ilk gününde teşkilat mensuplarına eğitim verecek isimler arasında. 20 Ocak’ta kampın ikinci günü AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü Sakarya Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’in sunumuyla başlayacak. Akademisyen Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu’nun eğitimiyle devam edecek program, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın sunumuyla devam edecek. Kampın kapanışı ise AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem ve Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın genel değerlendirmeleriyle yapılacak. Kuşadası’ndaki Pine Bay Holiday Resort Otel’de gerçekleştirilecek kampta çeşitli aktiviteler de yer alacak. AK Partililer tavla turnuvası, masa tenisi müsabakası, play station turnuvası, bilardo karşılaşmaları ve halı saha maçı gibi etkinliklerle de kampa renk katacaklar.

SİYASETTE TEŞKİLATÇILIK ÇOK ÖNEMLİ
AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı” hakkında bilgi veren AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, siyasette teşkilatçılığın önemine değindi.
akparti-kamp
Siyasetin ana kaynağının insan olduğunu ve bir siyasi oluşumun başarıya ulaşmasının iyi bir teşkilatlanma neticesinde oluşabileceğini ifade eden Akay, güçlü bir teşkilat için teşkilat mensuplarının geniş bir vizyona sahip, geleceği öngörebilen ve bu doğrultuda strateji belirleyen, olayları iyi okuyup yorumlayabilen engin bilgi birikimine sahip olmasının gerekliliğine dikkat çekti. Teşkilatçının ülke menfaatini kişisel menfaati üzerinde tutabilen ehliyetli ve liyakatli olmasının sürdürülebilir siyasi başarının en önemli koşulu olduğunu belirten Akay, “Teşkilat planlarının uygulanmaya konabilmesi için iyi bir organizasyona ve organizasyon yönetimine ihtiyaç vardır. Siyasi aktörler organizasyonda kaynakların en etkili ve en verimli bir şekilde nasıl kullanılabileceğini kararlaştırır. Organizasyonda ehliyet ve liyakat esası göz önüne alınarak iyi bir iş bölümü başarının en önemli şartlarından birini oluşturur. Bu noktada, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 19-20 Ocak 2013 tarihlerinde Kuşadası Pine Bay Holiday Resort Otel’de gerçekleştirilecek olan ‘İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı’ çok önemli. AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak bu kampta eksiksiz olarak yerimizi alacağız ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından verilen eğitimlerin tatbiki noktasında çalışma göstereceğiz. Biz biliyoruz ki, bir teşkilatın başarıya ulaşması için izlenmesi gereken belli faktörler vardır. Planlama, organizasyon, yönetme ve kontrol iyi bir siyasi teşkilatın olmazsa olmaz unsurlarıdır. İzmir’de başarıya ulaşmak adına hep birlikte maksimum seviyede gayret göstereceğiz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    satılacak yer kaldımı…apoyu yonetime alalımmı.denız fenerinin yerıne ne kuralım..300-500 donum devlet arazisi hangi şartlarda kapatılır ..nasıl güzel ağlanır…gemicik fiyatları ne durumdadır..mısır pırlanta borsası ne durumdadır ..BOB işleri nasıl gidiyordur..silivride ek bina yapalım 5-10 generali daha tıkalım…daha yuzlercesi dusunulup tartısılır..hayırlı kararlar alınır..hadı hayırlısı